Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
Gerry
Re: Perkusja do techno
...widze ze ty niewiesz o czym piszesz - ja osobiscie mam pol pokoju zastawionego analogami i innymi "meblami" ale jesli ktos mysli ze na tr808 zrobi np fajną stopę ktora wklei sie w dzisiejsze klimaty to sie grubo myli - ja programuje brzmienia klubowe od czasow debiutu an1x i wiem ze niejedno brzmienie z kolekcji vengeance jest dla mnie niedoscignionym wzorem - po prostu czasem trzeba sie pogodzic ze ktos moze byc lepszym programistą albo miec więcej szczęścia (sam przypadkowo w zyciu zrobilem kilka dobrzych soundów)
Podejrzewam ze kolega ktory dopiero zaczyna chetniej zaopatrzy sie w mase gotowych brzmien a kiedy juz dorosnie do pewnego etapy kupi sobie kilka dobrych instrumentow i zacznie sam kombinowac:)
pozdrawiam!

...
Poczytaj dokładnie do kogo i w jakim sensie pisałem. Pozdro!
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
-
Gerry
Poczytaj dokładnie do kogo i w jakim sensie pisałem. Pozdro!...
A swoją drogą Velu fajną muze działacie.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
-
Marc.De.Marx
autor: Marc.De.Marx » sobota 19 sie 2006, 00:40
heh widze ze ktos moje stare posty wyciaga z przed 2 lat :) W tej chwili uzywam Novation Drumstation oraz roznego rodzaju sampli ktorych jest teraz multum +kontroler Akai MPD16
-
vasyl
...heh widze ze ktos moje stare posty wyciaga z przed 2 lat :) W tej chwili uzywam Novation Drumstation oraz roznego rodzaju sampli ktorych jest teraz multum +kontroler Akai MPD16...
Więc może jakieś podsumowanie?;-)
-
Zbynia - Posty:7665
autor: Zbynia » sobota 19 sie 2006, 01:57
podsumowanie jest jedno - krec z tego sam bo na gotowcach to tylko amatorzy albo gamonie jada......
jak w szkole
chcesz sie wykazac to sie wykaz.......i moze byc to nawet stare tr....i znam pare osob co z tego wykreci cuda....a tez pare co kilkoma kliknieciami zrobi jarre'a