Moog Prodigy
-
mam jeszcze jedno pytanie: czy istnieje gdzieś w Polsce miejsce gdzie można pograć na analogach, popróbować, jakiś sklep czy coś pdobnego? Słyszałem tylko o Analogii, jest jeszcze coś innego?
Re: Moog Prodigy
...mam jeszcze jedno pytanie: czy istnieje gdzieś w Polsce miejsce gdzie można pograć na analogach, popróbować, jakiś sklep czy coś pdobnego? Słyszałem tylko o Analogii, jest jeszcze coś innego?...
Musisz śledzić wydarzenia, choćby podobne do tych: WEF 2005 - warsztaty syntezatorowe czy też Dni instrumentów klawiszowych. Bez względu na wstępne opinie (czasem nieprzychylne, bo taka już niektórych natura
) zawsze warto pojechać aby zobaczyć, popróbować, popytać, poznać innych fascynatów tudzież i zawodowców. Jeśli masz ochotę sprawą zająć się na poważnie, to takie kontakty okażą się bezcenne. Wirtualnie niewiele zdziałasz w tej kwestii
.
[addsig]
Musisz śledzić wydarzenia, choćby podobne do tych: WEF 2005 - warsztaty syntezatorowe czy też Dni instrumentów klawiszowych. Bez względu na wstępne opinie (czasem nieprzychylne, bo taka już niektórych natura

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
Re: Moog Prodigy
......mam jeszcze jedno pytanie: czy istnieje gdzieś w Polsce miejsce gdzie można pograć na analogach, popróbować, jakiś sklep czy coś pdobnego? Słyszałem tylko o Analogii, jest jeszcze coś innego?...
) zawsze warto pojechać aby zobaczyć, popróbować, popytać, poznać innych fascynatów tudzież i zawodowców. Jeśli masz ochotę sprawą zająć się na poważnie, to takie kontakty okażą się bezcenne. Wirtualnie niewiele zdziałasz w tej kwestii
.
...
Nie wiedziałem że takie warsztaty istnieją... Dziękuje za rzetelną odpowiedź.

...
Nie wiedziałem że takie warsztaty istnieją... Dziękuje za rzetelną odpowiedź.