Mikrofony pojemnościowe M-AUDIO
Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z mikrofonami pojemnościowymi marki M-AUDIO (Sputnik, Solaris, Luna)

IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
Re: Mikrofony pojemnościowe M-AUDIO
...Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z mikrofonami pojemnościowymi marki M-AUDIO (Sputnik, Solaris, Luna)
...
Ja mam model Nova - brzmi bardzo przyzwoicie, zwłaszcza jak na swoją cenę - 350PLN. Być może trafił mi się dobry egzemplarz po prostu, a może to niezły mikrofon jest...

Ja mam model Nova - brzmi bardzo przyzwoicie, zwłaszcza jak na swoją cenę - 350PLN. Być może trafił mi się dobry egzemplarz po prostu, a może to niezły mikrofon jest...
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
Re: Mikrofony pojemnościowe M-AUDIO
A ja już myślałem, że nie ma na tym forum posiadaczy mikrofonów M-AUDIO. Interesują mnie także opinie na temat wyższych modeli - Solaris, Sputnik.
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection