Monitory Adam ANF10
Witam all! mam pytanie, mianowicie czy ktoś z szanownych forumowiczów miał doczynienia z adamami anf-10? jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600? wiem, że kwestia odsłuchu to indywidualna sprawa, ale na razie nie mialem okazji posluchac adamów a tannoye znam dobrze, chcialbym wiec poznać zdanie słyszących.pozdrawiam.
czarna muza dobry sound Quincy Jones
Re: Monitory Adam ANF10
...Witam all! mam pytanie, mianowicie czy ktoś z szanownych forumowiczów miał doczynienia z adamami anf-10? jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600? wiem, że kwestia odsłuchu to indywidualna sprawa, ale na razie nie mialem okazji posluchac adamów a tannoye znam dobrze, chcialbym wiec poznać zdanie słyszących.pozdrawiam. ...
Niestety nie wiem, ale tez jestem tym tematem zainteresowany. Tym bardziej ze ich cena jest naprawde szalenczo niska. Poza tym mysle ze decydujac sie na pasywne monitory ciezko bedzie dobrac wzmacniacz tak zeby uzyskac maxymalnie plaska charakterystyke. Ale ta cena kusi... bo dobierajac w miare dobry (dopasowany) wzmacniacz mozna naprawde sporo zaoszczedzic. Ale skad bedzie sie pewnym gdzie beda gorki a gdzie dolki ?Szkoda ze najtansze aktywne A7 to cena ponad 3 tysiace zlotych :/
Niestety nie wiem, ale tez jestem tym tematem zainteresowany. Tym bardziej ze ich cena jest naprawde szalenczo niska. Poza tym mysle ze decydujac sie na pasywne monitory ciezko bedzie dobrac wzmacniacz tak zeby uzyskac maxymalnie plaska charakterystyke. Ale ta cena kusi... bo dobierajac w miare dobry (dopasowany) wzmacniacz mozna naprawde sporo zaoszczedzic. Ale skad bedzie sie pewnym gdzie beda gorki a gdzie dolki ?Szkoda ze najtansze aktywne A7 to cena ponad 3 tysiace zlotych :/
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Re: Monitory Adam ANF10
jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600?
miałem krótki kontakt z jednymi i drugimi
moim skromnym zdaniem te monitory są prawie całkowitym przeciwieństwem
miałem krótki kontakt z jednymi i drugimi
moim skromnym zdaniem te monitory są prawie całkowitym przeciwieństwem