Gdzie wydać płytę z muzyką Electro?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
AndyS
Gdzie wydać płytę z muzyką Electro?

Post autor: AndyS » poniedziałek 03 lip 2006, 12:42

Witam.
W dzisiejszych czasach komercyjnej muzyki,tworząc muzykę nie komercyjną,trudno jest nawiązać kontakt z wytwórniami muzycznymi zajmującymi się promocją różnych gatunków muzycznych,nie koniecznie komercyjnych.Grając koncerty po całej Polsce spotykamy się jako zespół z pytaniem "KIEDY WASZĄ PŁYTĘ MOŻNA BĘDZIE KUPIĆ W SKLEPACH MUZYCZNYCH?"Ktoś,kto jest tylko odbiorcą,nie ma pojęcia jak trudno dzisiaj dostać się do dobrej wytwórni,która mogła by się zająć częścią promocyjną nowego zespołu.Dlatego mam pytanie.Czy są jeszcze w polsce takie wytwórnie,które faktycznie odsłuchują przesłane im DEMO i dają jakąś chodżby negatywną odpowiedz?Bardzo proszę o pomoc,pozdrawiam,Andy.
[addsig]
Jestem klawiszowcem i producentem muzyki Electro,Synth-Pop.

abproject

Re: Gdzie wydać płytę z muzyką Electro?

Post autor: abproject » poniedziałek 03 lip 2006, 12:57

... Witam.
W dzisiejszych czasach komercyjnej muzyki,tworząc muzykę nie komercyjną,trudno jest nawiązać kontakt z wytwórniami muzycznymi zajmującymi się promocją różnych gatunków muzycznych,nie koniecznie komercyjnych.Grając koncerty po całej Polsce spotykamy się jako zespół z pytaniem "KIEDY WASZĄ PŁYTĘ MOŻNA BĘDZIE KUPIĆ W SKLEPACH MUZYCZNYCH?"Ktoś,kto jest tylko odbiorcą,nie ma pojęcia jak trudno dzisiaj dostać się do dobrej wytwórni,która mogła by się zająć częścią promocyjną nowego zespołu.Dlatego mam pytanie.Czy są jeszcze w polsce takie wytwórnie,które faktycznie odsłuchują przesłane im DEMO i dają jakąś chodżby negatywną odpowiedz?Bardzo proszę o pomoc,pozdrawiam,Andy.
...
jeden klik w google... tu masz liste polskich labeli... z mojego doswiadczenia sprzedaje sie tylko "komercja" cos co mozna szybko sprzedac i zarobic. Jezeli u nas w kraju sie nie uda to próbuj za granica... Oni w przeciwienstwie do wiekszosci polskich labeli zawsze odpisują... nawet jak wspominasz " nie jestesmy zainteresowani"
Powodzenia.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Awatar użytkownika
Czemisiu

Post autor: Czemisiu » poniedziałek 03 lip 2006, 13:43

... Witam.
...

Bodek Pezda info@2-47records.com
Strona WWW:
www.2-47records.com

Polecam

Shem

Post autor: Shem » wtorek 04 lip 2006, 11:51

Strona WWW:
http://www.2-47records.com

Polecam ...
Polecany przez Ciebie serwer produkuje strone glowna o tresci:

Warning: mysql_connect(): Access denied for user '247rec'@'localhost' (using password: TAK) in /home/users/2-47records/www/conf.php on line 14
Nie masz uprawnień

Awatar użytkownika
Czemisiu

Post autor: Czemisiu » wtorek 04 lip 2006, 12:26

...

Strona WWW:
http://www.2-47records.com

Polecam ...
Polecany przez Ciebie serwer produkuje strone glowna o tresci:

Warning: mysql_connect(): Access denied for user '247rec'@'localhost' (using password: TAK) in /home/users/2-47records/www/conf.php on line 14
Nie masz uprawnień...

Oups, nie mam z witryna za wiele wspolnego... 2,47 wydaje Husky, Oszibarack itp. W kazdym razie kontakt jest @
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ