...
...
oferujący obecnie dziesiątki funkcji, których nie da się znaleźc w oprogramowaniu kosztującym tysiące złotych.....
Możesz przedstawić te funkcje? Zawsze interesował mnie ten soft, ale nie mam motywacji i czasu żeby sameu grzebać i się ich doszukiwać.
...
1. v4: Mozliwośc skórkowania miksera i panelu ścieżek - i ich totalnej zmiany do własnych upodobań. Co więcej - możliwość zmiany jednego layoutu wybranych ścieżek na inny jednym przyciskiem myszy lub klawiatury, co pozwala np. inaczej pracować na scieżkach podczas nagrywania, inaczej podczas edycji, itp.
2. Juz w v3: Operacje masowe: usuwanie / dodawanie efektów na wielu lub wszysctkich ścieżkach jednocześnie jednym kliknięciem, v4: tworzenie stemów z dowolnej liczby ścieżek jednym kliknięciem, itp..
3. v3: Szablony ścieżek - eksportuj ścieżki z efektami i elementami i importuj do następnego projektu
4. v4: Project bay - zarządzaj efektami i mediami, sortuj je, zapisuj całe zestawy efektów i elementów użytych w numerze, łatwo je zaimportuj do następnego (to akurat jest w wiekszosci DAW)
5. v4: Presety renderowania. Ustaw sobie kilka różnych opcji, okreslając dla każdej format eksportu (wav, mp3), folder docelowy, a nawet wildcards, czyli zmienne w nazwie. np Jeśli określisz, że render będzie miał formę "$year_$month_$day_$project_$tempoBPM to w wyniku otrzymasz plik np. 2011_8_03_mój projekt_120BPM. Idealne narzedzie do segregowania miksów.
6. v4: Brakuje ci jakiegoś narzędzia? Stwórz je sobie. Stwórz w łatwy sposób przycisk menu, nazwij go, przypisz do niego akcję lub większą liczbę akcji (można w ten sposób stworzyć własną akcję) i umieść w dowolnym miejscu - na górze, dole, z lewej lub prawej na pasku narzędzi.
7. Dziesiątki innych... Po instalacji Repaera 4 wejdź w Help -> Changelog