...Witam koledzy, dzisiaj do zaoferowania mam windowsa, któy odpala się co drugi - trzeci raz. A tak na serio - zaraz mnie coś roz..., bo nagle stało się coś takiego, że w sposób RANDOMOWY lub SHUFFLE'owy nie odpala mi się winda. 2-3 razy pod rząd mi się odpala normalnie, następnym razem utyka na obrazku windowsa i ładującym się pod nim paskiem. 5 razy zadziała, raz nie, albo 3 razy nie i w końcu tak. Stało mi się tak kiedyś, po tym jak COMBOFIX zalecił mi zainstalowanie konsoli odzyskiwania systemu. Od kiedy to zrobiłem, to zaczęło się tak dziać. Wczoraj postawiłem nowy system ( oryginalny XP ) i przez jakiś czas było spoko, ale z racji że oryginałka non stop zaciąga z netu jakieś aktualizacje, to po którejś tam ( prawdopodobnie SP 3 ) zaczął się znowu ten problem. Da się z tym żyć, ale może ktoś z panów poradzi, co z tym zrobić, miał ten problem i wie jak go rozwiązać, Bo to do szału doprowadza
...
Hm, krótka piłka, zainstaluj XP wraz z SP2, który to sobie ściągnij osobno (SP3 moim zdaniem nie wnosi na tyle żeby sobie nim głowę zawracać), wyłącz aktualizacje i ciesz się systemem:-)