Czesc.. wyobrazcie sobie koledzy ze poszło... a zainstalowałem system, service pack 3, sterowniki z plyty ASUS oprócz grafiki i netu, zainstalowałem realteka audio ( oczywiscie karta w biosie była włączona , właczzyłem tez acpi 2.0, nie wiem, czy to nie pomogło ), potem wyłączyłem w biosie zintegrowane audio i... Maya zainstalowała sie bez zadnego problemu... normalknie szok... mogła miec konflikt albo z sieciówka albo z grafiką...wczesniej przy zmianie obrazu Maya generowała trzaski... moze to było kwestia przydziału zasobów...???
tak czy siak chyba juz jest ok... Dzieki za pomoc, Pozdrawiam!!!
Temat zamykamy chyba...??? :):):)
Instalacja XP i sterowników od początku...
Produkcja muzyczna: Progressive House,Progressive Trance, Chillout. MAC MINI i5 16GB 256GB
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.
Re: Instalacja XP i sterowników od początku...
...Czesc.. wyobrazcie sobie koledzy ze poszło... a zainstalowałem system, service pack 3, sterowniki z plyty ASUS oprócz grafiki i netu, zainstalowałem realteka audio ( oczywiscie karta w biosie była włączona , właczzyłem tez acpi 2.0, nie wiem, czy to nie pomogło ), potem wyłączyłem w biosie zintegrowane audio i... Maya zainstalowała sie bez zadnego problemu... normalknie szok... mogła miec konflikt albo z sieciówka albo z grafiką...wczesniej przy zmianie obrazu Maya generowała trzaski... moze to było kwestia przydziału zasobów...???
Temat zamykamy chyba...??? :):):)...
Hej
No i kurcze flaczuszek mialem racje hehehe ale sposcilem nos po krytyce kolegow i czekalem na rezultaty a tu taka niespodzianka ze strony sprzetowej hehehe pozdrawiam
Hej
Temat zamykamy chyba...??? :):):)...
Hej
No i kurcze flaczuszek mialem racje hehehe ale sposcilem nos po krytyce kolegow i czekalem na rezultaty a tu taka niespodzianka ze strony sprzetowej hehehe pozdrawiam
Hej
Mesa Boogie Traxis, Marshall JMP-1, ADA MP-1, POD X3, Digitech 2120, Rocktron Voodu Value, TC Electronic G-Major, DBX 166A, Rocktron Intellifex, Mesa Bogie 2:90, KRK VXT6, FocusriteSaffire, Ibanez, Framus, Cubase, VST,BeyerDynamic DT150,Behringer FCB-1010
Re: Instalacja XP i sterowników od początku...
...odpowiedzi i mozliwosci jest tyle ze az gloowa boli na sama mysl, to jest komputer - bardzoooooooo zlozone urzadzenie...
sformatuj kompa jeszcze raz, zainstaluj wszystkie sterowniki (od plyty glownej, chipsety, itp, itd) i dopiero jak wtedy ci cos nie bedzie dzialac to wez karte i sprawdz na innym kompie. jezeli na innym kompie tez nie bedzie chciala sie zainstalowac to masz uszkodzona karte (chociaz ja bym jeszcze sprobowal na trzecim jakims kompie ja sprawdzic), a jezeli karta sie instaluje to cos nie tak z twoim PC...
a ty zadajesz takie bzdurne pytania... sam działaj, nikt ci na odległość nie zdiagnozuje co jest nie tak......
ech, mam tylko nadzieje że kolega nie usuwa programów przez przenoszenie skrótów z pulpitu do kosza...
A koledze od tematu pogratulować wytrzymałości w rozwiązywaniu problemów. bez użycia 8śmiu kompów...
sformatuj kompa jeszcze raz, zainstaluj wszystkie sterowniki (od plyty glownej, chipsety, itp, itd) i dopiero jak wtedy ci cos nie bedzie dzialac to wez karte i sprawdz na innym kompie. jezeli na innym kompie tez nie bedzie chciala sie zainstalowac to masz uszkodzona karte (chociaz ja bym jeszcze sprobowal na trzecim jakims kompie ja sprawdzic), a jezeli karta sie instaluje to cos nie tak z twoim PC...
a ty zadajesz takie bzdurne pytania... sam działaj, nikt ci na odległość nie zdiagnozuje co jest nie tak......
ech, mam tylko nadzieje że kolega nie usuwa programów przez przenoszenie skrótów z pulpitu do kosza...
A koledze od tematu pogratulować wytrzymałości w rozwiązywaniu problemów. bez użycia 8śmiu kompów...
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów