Witam.
Z ostatnich ustaleń wynika tak:
Nie otrzymam płyty z Windows 7 OEM, bo nie mam licencji OEM, a COA, czy coś podobnego, na system preinstalowany. Matko jedyna, jakie nazewnictwo. Do rzeczy. Szarżowałem po sieci przez kilkanaście godzin łącznie podczas dobiegającego końca weekendu i znalazłem pomysł np. w postaci VirtualBox'a. Postawiłem wirtualną maszynę, w niej zainstalowałem Windows XP ale niestety nie ma możliwości skomunikowania się urządzeń USB z tym XP w VirtualBox'ie. Tak więc z tej strony problem. Bezpośrednio windy XP zainstalować nie mogę, bo nie znajdę sterowników pod XP na ten komputer. Albo znajdę z wielkim trudem. Musze jeszcze w tej sprawie poszperać w sieci. Wystosowałem e-mail bezpośrednio do producenta urządzenia MultiMix 6 USB. Po prostu póki co wszystko wskazuje na to, że sześćdziesięciocztero-bitowość systemu stanowi tu największy problem. I sterownik, jaki jest nie jest do końca dopracowany. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jeszcze laternatywą jest postawienie windy 7 32-bitowej. Ale na razie poczekam. A jak mi producent nic nie odpisze, to wyślę komputer wraz z interfejsem do serwisu Asusa i niech czarują. A jak nie wyczarują, to niech czarują zwrot pieniędzy, bo w takiej sytuacji mam od 4 miesięcy w domu bezużyteczne urządzenie.
Pozdrawiam.