E-mu 1616m PCIe na Win 7 Pro 64bit
czy ktoś z szanownych forumowiczów próbował pracować lub pracuje używając E-mu 1616m PCIe na Win 7 Pro 64bit. Mam zamiar kupić nowy komputer i tą kartę. Na stronie producenta jest info, ze nie mają co prawda sterowników dedykowanych Win 7 Pro 64bit, ale te które są pod Vistę 64bit powinny działać. Powinny... ale czy rzecywiście działają?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Re: E-mu 1616m PCIe na Win 7 Pro 64bit
Przecież na stronie www.emu.com jest obrazek z logo WINDOWS 7 i tam są sterowniki.
Mi osobiście działa moja emu 0404 na Windows 7-64bit.
Ale problem jest taki, że gdy włączam Acid Music Studio 7.0 coś się psuje i trace dźwięki systemu, windows media playera, gier itd, itd...
...Witam,
czy ktoś z szanownych forumowiczów próbował pracować lub pracuje używając E-mu 1616m PCIe na Win 7 Pro 64bit. Mam zamiar kupić nowy komputer i tą kartę. Na stronie producenta jest info, ze nie mają co prawda sterowników dedykowanych Win 7 Pro 64bit, ale te które są pod Vistę 64bit powinny działać. Powinny... ale czy rzecywiście działają?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
...
Ja kożystam ale na PCMCIA, a nie ma sterowników na 7 w ogóle, i chodzi na v2.0.
Niestety co do PCI/PCIe nie jestem w stanie się wypowiedzieć.
A co do dźwięku z windy tj. wyjść wave nie działają w ogóle, tak więc żeby posłuchać muzy np. z winampa czy z przeglądarki muszę sobie z routować dźwięk na wejście do emu. Jedyna opcja.
Pozdro