Mam pytanie posiadam RME FF400 brakuje mi wejść i wyjść chciałbym do niego podłączyć inny interface w planie presonus i zastanawiam się czy razem będą współpracować ?
Przerabiał ktoś podobne tematy?
Mam pytanie posiadam RME FF400 brakuje mi wejść i wyjść chciałbym do niego podłączyć inny interface w planie presonus i zastanawiam się czy razem będą współpracować ?
Przerabiał ktoś podobne tematy?
...
Każdy przetwornik z wejściem ADAT włączony do FF400 będzie działać.
Nie bo musiałbys sterowniki instalowac a przy asio to wykluczone...
adat wystarczy o ile działasz do 48kHz i bedzie 8 kanałów....
.........Czyli podepnę tylko adatem hm myslałem że firewire da radę i wejscia i wyjscia będą widoczne.
Zobaczymy co bedzie lepsze moze lepiej pozbyc sie karty i kupic RME 800 ...
Tylko ADAT. Jeśli chcesz mieć 2 lub więcej pełnoprawnych kart, to musiałbyś dokupić drugie RME. Wtedy w Total Mix będziesz miał aktywne "Unit 2" itp. i będą pracować na jednym driverze. Ale to trochę bez sensu, bo drogo, a paleta możliwości się nie powiększa w stosunku do konwertera via ADAT.
Nie wiem jakiej jakości dżwięku oczekujesz, ale już najprostszy http://www.musiccrater.pl/index.php?str=main&kategoria=83&ppk=0&towar=904 ofeuje zaskakująco przyzwoitą (podkreślam przyzwoitą, czyli wystarczającą do wielu zadań, ale nie wybitną) jakość konwerterów i preampów.