Obciążenie dysku w Cubase SX

Jeśli masz problem związany z komputerem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
OlimpRecordsStudio
Obciążenie dysku w Cubase SX

Post autor: OlimpRecordsStudio » czwartek 18 mar 2010, 21:24

Witam Szanownych Forumowiczów.

Mam problem, a musze go szybko rozwiązać, mianowicie pracuję w Cubase SX 3.0 i kiedy wyłączam projekt jest ok. Włączam go rano nic nie zmieniając wskaźnik obciążenia dusku cały czas pokazuje maksymalną wartość i całość projektu baaardzo wolno działa cały czas zacinając się. Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem, a mam bardzo ważny projekt, który muszę ukończyć.

Proszę o rady i pozdrawiam!

[addsig]
Muzyk i realizator dźwięku.
www.unistersound.pl i www.bezimienni.com

Awatar użytkownika
Akton

Re: Obciążenie dysku w Cubase SX

Post autor: Akton » piątek 19 mar 2010, 07:27

...
Witam Szanownych Forumowiczów.

Mam problem, a musze go szybko rozwiązać, mianowicie pracuję w Cubase SX 3.0 i kiedy wyłączam projekt jest ok. Włączam go rano nic nie zmieniając wskaźnik obciążenia dusku cały czas pokazuje maksymalną wartość i całość projektu baaardzo wolno działa cały czas zacinając się. Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem, a mam bardzo ważny projekt, który muszę ukończyć.

Proszę o rady i pozdrawiam! ...

Myślę, że masz jakieś ukryte Trojany czy inne świństwa. Spróbuj przeskanować dyski programem Reg Cleaner. Miałem niedawno identyczne problemy (obciążenia rzędu 97 %). Skanowanie pomogło.

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

ODPOWIEDZ