Panowie jakie znacie interfejsy audio FireWire, które mogą opcjonalnie pracować samodzielnie (bez komputera) pełniąc wtedy funkcję prostego sumatora?
Interfejsy audio
Re: Interfejsy audio
Właśnie znalazłem informację, że TC Studio Konnekt 48 to potrafi. Przeważnie autorzy ulotek skupiają się na współpracy z komputera więc trudu znaleźć takie informacje.
No sumatorem z moliwoscią miksowania i panoramowania mają rownież MOTU mkII i mkIII. Działają bez komputera jako mikser i da sie sterować z poziomu panelu. Nawet jak komputer sie zawiesi, mikser dziala dalej.
...Właśnie znalazłem informację, że TC Studio Konnekt 48 to potrafi. Przeważnie autorzy ulotek skupiają się na współpracy z komputera więc trudu znaleźć takie informacje.
No sumatorem z moliwoscią miksowania i panoramowania mają rownież MOTU mkII i mkIII. Działają bez komputera jako mikser i da sie sterować z poziomu panelu. Nawet jak komputer sie zawiesi, mikser dziala dalej. ...
O Motu 828 słyszałem ale zostałem do niego uprzedzony (właśnie przez to forum).
Zastanawia mnie czy RME FF800 też może pracować bez komputera.
- zebromirrrr
...
... Właśnie znalazłem informację, że TC Studio Konnekt 48 to potrafi. Przeważnie autorzy ulotek skupiają się na współpracy z komputera więc trudu znaleźć takie informacje.
No sumatorem z moliwoscią miksowania i panoramowania mają rownież MOTU mkII i mkIII. Działają bez komputera jako mikser i da sie sterować z poziomu panelu. Nawet jak komputer sie zawiesi, mikser dziala dalej. ...
...
Może
[addsig]
- Soundscape
- Kontakt:
...
Jeśli pracujesz na Mac`u rozważył bym jeszcze Apogee Ensemble. Stabilny i ma mocno dobre przetworniki. Zależy tylko ile kanałów potrzebujesz.
Pozdrawiam!
...
...
Tzn. ja mam motu juz dosc dlugo i sprawdza sie dobrze. Osobiscie nie mam z MOTU zadnych problemów.