Witam, pamiętam jak kilka lat temu firma Creative zaprezentowała połączenie klawiatury komputerowej z klawiatura sterującą MIDI. Od tamtej pory jakos nie jest o tym głośno... I wobec tego mam pytanie:
1. Czy mozna obecnie na rynku kupic ten produkt??? Jeżeli tak to jaka firma czy dystrybutor ma to w swojej ofercie?
2. Czy ewentualnie są inne firmy, mające podobne rozwiązanie?
zakładam domowe studio, więc takie rozwiązanie byłoby dla mnie idealne...
Pozdrawiam
Creative Prodikeys - czy jeszcze dostępne?
Produkcja muzyczna: Progressive House,Progressive Trance, Chillout. MAC MINI i5 16GB 256GB
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.
Re: Creative Prodikeys - czy jeszcze dostępne?
Prodikeys pc-midi (nowsza wersja) kupisz jeszcze na przykład na Amazon.
Ja jednak polecałbym zastanowić się nad zakupieniem chociażby Korg NanoKey zamiast tego. Słyszałem wiele dobrego na temat tych klawiszy.
- Piotr
Ja jednak polecałbym zastanowić się nad zakupieniem chociażby Korg NanoKey zamiast tego. Słyszałem wiele dobrego na temat tych klawiszy.
- Piotr
Koledze pewnie chodzi o to by nie musieć szukać miejsca na dodatkową klawiaturę jak Korg NanoKey :)
Trochę kiczowata ta klawiatura była, jednak chciałem ją mieć ze względu na to, że w razie niepotrzebności zakładało się nakładkę będącą podpórką na dłonie podczas pisania.
Trochę kiczowata ta klawiatura była, jednak chciałem ją mieć ze względu na to, że w razie niepotrzebności zakładało się nakładkę będącą podpórką na dłonie podczas pisania.
Stay Psychedelic People!
...Trochę kiczowata ta klawiatura była, jednak chciałem ją mieć ze względu na to, że w razie niepotrzebności zakładało się nakładkę będącą podpórką na dłonie podczas pisania....
Sposród wszystkich "wynalazków" Creative ten był/jest zdecydowanie najbardziej wart uwagi, czyt. wreszcie do czegoś przydatny.
[addsig]
Sposród wszystkich "wynalazków" Creative ten był/jest zdecydowanie najbardziej wart uwagi, czyt. wreszcie do czegoś przydatny.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Sposród wszystkich "wynalazków" Creative ten był/jest zdecydowanie najbardziej wart uwagi,
Dokładnie! Trzy lata używałem tej mini klawiatury. Do nauki nagrywania Midi i obsługi Vst była super. Jakiś czas temu szkoda mi było ją sprzedawać za parę groszy, dlatego podarowałem ją koledze. Z tego, co wiem to on używa jej do tej pory.