Korg Nano - niebawem w Polsce?

Jeśli masz problem związany z komputerem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Arab
Korg Nano - niebawem w Polsce?

Post autor: Arab » wtorek 13 sty 2009, 12:51

Witajcie!

Zniecierpliwiony brakiem możliwości kupienia tych "zabawek" ;-D postanowiłem napisać do Mega music i o dziwo dostałem taką odpowiedź:

Witam! Seria Nano pojawi się w Polsce w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Artur Sekura

! Nano key raczej odpada najbardziej interesuje mnie ta wersja z faderami no i jeśli cena bedzie taka jak w USA to będzie hit :D

[addsig]

Zbynia

Re: Korg Nano - niebawem w Polsce?

Post autor: Zbynia » wtorek 13 sty 2009, 13:24

no klawka to smiech ale pady i pokretla jak najbardziej - ciekawe jak z jakoscia(choc nawet dobre elementy az tak drogie nie sa)

Awatar użytkownika
Arab

Post autor: Arab » wtorek 13 sty 2009, 13:45

Ja to się za wiele nie spodziewam za te 72 $ ale dziś tyle kosztuje dobry zestaw klawiatura + mysz. No i ciekawe czy będzie możliwość kupienia czarnej wersji.

zektor

Post autor: zektor » wtorek 13 sty 2009, 15:10

MegaMusic

Post autor: MegaMusic » środa 14 sty 2009, 10:22

Witam!

Klawiatury Nano w wersji czarnej dopiero wchodzą do produkcji i w Polsce pojawią się w kwietniu. Ciekawą cechą Nanokontrol, będzie możliwość łączenia ze sobą kilku sterowników, aby np. sterować głośnością wielu śladów, tak jak w normalnym mikserze. Cenę opublikujemy na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam

Artur Sekura

Recoil

Post autor: Recoil » środa 14 sty 2009, 13:12

JA JUŻ KUPIŁEM NANOPAD W NIEMCZECH ZA 59 EURO. FAJNA SPRAWA. ZA TĄ CENE NIE KUPIŁBYM ŻADNYCH PADÓW. PADY SĄ TROCHĘ TWARDĘ ALE MOŻNA NA NICH CIEKAWE RYTMY WYBIJAĆ TAK WIĘC ZA TĄ CENE FAJNA SPRAWA. DODATKOWO W ZESTAWIE BYŁ EZ DRUMMER LITE. UPGRADE DO FULL WERSJI KOSZTOWAŁ 79 EURO TAK WIĘC ZA PSIE PIENIĄDZE MAM PADY I JEDEN Z LEPSZYCH SAMPLERÓW PERKUSYJNYCH.
JAKOŚĆ WYKONANIA JEST ŚREDNIA ALE ZA TĄ CENE NIE SPODZIEWAM SIĘ REWELACJI.

Awatar użytkownika
Arab

Post autor: Arab » sobota 24 sty 2009, 14:13

...Witam!

Klawiatury Nano w wersji czarnej dopiero wchodzą do produkcji i w Polsce pojawią się w kwietniu. Ciekawą cechą Nanokontrol, będzie możliwość łączenia ze sobą kilku sterowników, aby np. sterować głośnością wielu śladów, tak jak w normalnym mikserze. Cenę opublikujemy na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam

Artur Sekura...
hmm no i gdzie te ceny?

ODPOWIEDZ