Niekorzystne zmiany w umowie o dzieło
Witam
Oglądałem wiadomości i dowiedziałem się o jakis dziwnych planach na niekorzyść artystów. To jest już rozbój w biały dzień. Unia Złodziejska!
pozdrawiam
Oglądałem wiadomości i dowiedziałem się o jakis dziwnych planach na niekorzyść artystów. To jest już rozbój w biały dzień. Unia Złodziejska!
pozdrawiam
drummer
- Miłaszewski
Re: Niekorzystne zmiany w umowie o dzieło
To o czym piszesz chyba nie ma wiele wspólnego z Unią, a więcej z Polskim Parlamentem. Trzeba było iść na wybory, głosować na PO i byłaby cudowna reforma podatkowa, która np. w Słowacji wywołała boom gospodarczy. Uproszczenie wszystkiego do minimum oraz niski liniowy podatek.
BTW - PIS w trakcie kampanii krytykowalo PO, ze proponuje powrot do socjalizmu - rowny podatek dla wszystkich, 3*15. Piekny dowod na to jak glupotami mozna ludziom zamydlic oczy.
[addsig]
BTW - PIS w trakcie kampanii krytykowalo PO, ze proponuje powrot do socjalizmu - rowny podatek dla wszystkich, 3*15. Piekny dowod na to jak glupotami mozna ludziom zamydlic oczy.
[addsig]
Trzeba było iść na wybory, głosować na PO ...
Skąd wiesz, że tak nie zrobiłem?
To nie jest już ważne w tym momencie. Mamy taki, rząd jaki wybrała większość i nie chodzi o dyskusję na temat PiS vs PO, tylko o przedstawienie faktu. Bez względu na to kto byłby u władzy, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. W momencie, gdy stanie się tak jak zaplanowano, ucierpią artyści
pozdrawiam
Skąd wiesz, że tak nie zrobiłem?
To nie jest już ważne w tym momencie. Mamy taki, rząd jaki wybrała większość i nie chodzi o dyskusję na temat PiS vs PO, tylko o przedstawienie faktu. Bez względu na to kto byłby u władzy, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. W momencie, gdy stanie się tak jak zaplanowano, ucierpią artyści
pozdrawiam
drummer
Panowie! Powiedzcie mi wiec, jak to teraz bedzie? (jesli przejda te ICH pomysly- chore z reszta)
Do tej pory z 1000PLN (za cos tam muzycznego) potracano mi m\\w 100PLN czyli 10%.
A teraz ile dostane do reki ?
pozdrawia
Chris
Do tej pory z 1000PLN (za cos tam muzycznego) potracano mi m\\w 100PLN czyli 10%.
A teraz ile dostane do reki ?
pozdrawia
Chris

no normalnie, 22%.
...To o czym piszesz chyba nie ma wiele wspólnego z Unią, a więcej z Polskim Parlamentem. Trzeba było iść na wybory, głosować na PO i byłaby cudowna reforma podatkowa,
heheheh , to co sie mowi przed wyborami to zupełnie co innego niz po wyborach , wiec nie waidomo co by sie działo ., ja nie wierze Rokicie i Tuskowi jak psom sasiada, chociaz Pis tez daje ostatnio ognia ... ktos kiedys powiedział w polsce trzeba spuscic bombe atomowa zaorac i zaczac wszystko od nowa.
heheheh , to co sie mowi przed wyborami to zupełnie co innego niz po wyborach , wiec nie waidomo co by sie działo ., ja nie wierze Rokicie i Tuskowi jak psom sasiada, chociaz Pis tez daje ostatnio ognia ... ktos kiedys powiedział w polsce trzeba spuscic bombe atomowa zaorac i zaczac wszystko od nowa.
aaale o sso chozi?
jakis link lub pare slow wytlumaczenia? bo ja nic nie slyszalem na ten temat..
dzieki :)
jakis link lub pare slow wytlumaczenia? bo ja nic nie slyszalem na ten temat..
dzieki :)
fan dobrego brzmienia ;)
- Miłaszewski
normalnie to 19%, a nie 22%
[addsig]
[addsig]
... ktos kiedys powiedział w polsce trzeba spuscic bombe atomowa zaorac i zaczac wszystko od nowa. ...
Hehehe
Hehehe

www.myspace.com/pchelki
i dlatego coraz wiecej ludzi ewakułuje sie oi innych panstw (kasa posrednio)ale i wolne zycie od polityki,w takim tempie to niedługo dojdzie do rewolucji w kraju,i polityków wyniosą na taczkach