Otwarcie studia - jakie formalności?

Tutaj można podyskutować na tematy związane z prawami autorskimi, produkcją i rozpowszechnianiem oraz wszelkie inne wymagające wiedzy prawniczej.
pierro1984
Re: Otwarcie studia - jakie formalności?

Post autor: pierro1984 » piątek 23 sty 2009, 23:26

...w przypadku UP tam są pewne ograniczenia co do UE to nie mam rozeznania w tej materii.. sam się interesuję bo będe chciał studio doposażyć ...
to też zależy od projektu działania nr itd itd, wymagania raczej stygną z racji niewykorzystania przez nasz nieufny naród wielu środków leżących odłogiem (ale to tylko mój skromny domysł)...
mój kolega musiał zapłącic 1000zł zeby dostac dotacje z UP, oni w budzetówce db sobie radza z dotacji mają czasami na miesiac 3,4 rownowartosci poensji jak tak ludzie płącą bo kto nei zapłąci ma małe szanse aby dostac z UP pomoc finansową

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » piątek 23 sty 2009, 23:31

......w przypadku UP tam są pewne ograniczenia co do UE to nie mam rozeznania w tej materii.. sam się interesuję bo będe chciał studio doposażyć ...
to też zależy od projektu działania nr itd itd, wymagania raczej stygną z racji niewykorzystania przez nasz nieufny naród wielu środków leżących odłogiem (ale to tylko mój skromny domysł)...
mój kolega musiał zapłącic 1000zł zeby dostac dotacje z UP, oni w budzetówce db sobie radza z dotacji mają czasami na miesiac 3,4 rownowartosci poensji jak tak ludzie płącą bo kto nei zapłąci ma małe szanse aby dostac z UP pomoc finansową...
pisałem w kwestii UE,
a w kw. UP (tak na marginesie) coś mi dzisiaj w wiadomościach przeleciało przez ucho o super akcji walki z bezrobociem za kilka dobrych cennych złotówek, efekt: bezrobocie wzrasta - po prostu "piękne"
drummer

Awatar użytkownika
eMTeeR
Kontakt:

Post autor: eMTeeR » piątek 23 sty 2009, 23:33

......w przypadku UP tam są pewne ograniczenia co do UE to nie mam rozeznania w tej materii.. sam się interesuję bo będe chciał studio doposażyć ...
mój kolega musiał zapłącic 1000zł zeby dostac dotacje z UP, oni w budzetówce db sobie radza z dotacji mają czasami na miesiac 3,4 rownowartosci poensji jak tak ludzie płącą bo kto nei zapłąci ma małe szanse aby dostac z UP pomoc finansową...
hmm no coz mysle ze z dobrym biznesplanem szanse sa:) A co do 1000 zl zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu jesli mam dac 1000 zl a w zamian dostac 16 000 to mysle ze nie bede robil wielkiego problemu mozna by powiedziec przeciez to Polska

pierro1984

Post autor: pierro1984 » piątek 23 sty 2009, 23:38

.........w przypadku UP tam są pewne ograniczenia co do UE to nie mam rozeznania w tej materii.. sam się interesuję bo będe chciał studio doposażyć ...
pisałem w kwestii UE,
a w kw. UP (tak na marginesie) coś mi dzisiaj w wiadomościach przeleciało przez ucho o super akcji walki z bezrobociem za kilka dobrych cennych złotówek, efekt: bezrobocie wzrasta - po prostu "piękne" ...
mnie w tym kraju nic nie zdziwi nawet juz nie podchodzę do wielu spraw tak emocjonalnie jak kiedyś... dbam o zdrowie chcę dożyc tej pięknej jesieni swojego wieku i cieszyć się wyjzadami na wczasy za wysoką emeryturę jaką obiecuje nam rząd

ODPOWIEDZ