Chce zakupic wspomniany program, ale problem polega na dramatycznej roznicy w cenie. W amerykanskim "oddziale" sklepu Adobe cena jest praktycznie dwukrotnie nizsza niz w polskim (mowa o wersji do downloadu!). Nawet w angielskim cena jest nizsza o jakies 15% od "polskiej".
Zatem czy ktos sie orientuje, czy jezeli uda mi sie kupic Adobe Audition np w USA to wciaz bede mial legalny program?
Zakup Adobe Audition poza granicami Polski - legalny?
Re: Zakup Adobe Audition poza granicami Polski - legalny?
...Chce zakupic wspomniany program, ale problem polega na dramatycznej roznicy w cenie. W amerykanskim "oddziale" sklepu Adobe cena jest praktycznie dwukrotnie nizsza niz w polskim (mowa o wersji do downloadu!). Nawet w angielskim cena jest nizsza o jakies 15% od "polskiej".
Zatem czy ktos sie orientuje, czy jezeli uda mi sie kupic Adobe Audition np w USA to wciaz bede mial legalny program?...
Tak. Będzie on legalny.
Zatem czy ktos sie orientuje, czy jezeli uda mi sie kupic Adobe Audition np w USA to wciaz bede mial legalny program?...
Tak. Będzie on legalny.
Tak. Będzie on legalny....
Pozostaje kwestia udowodnienia tego faktu w razie nalotu brygady antypirackiej
"Nie ma faktury? Acha, pirat. Kompa zabieramy jako dowód"
A potem się procesuj, co z tego że za 3 lata wygrasz proces...
Nie marudzę, ale oglądam i czytam wiadomości i z tego się jakiś obraz rzeczywistości w Polsce wyłania. I nie jest on ciekawy.
[addsig]
Tak. Będzie on legalny....
Pozostaje kwestia udowodnienia tego faktu w razie nalotu brygady antypirackiej
"Nie ma faktury? Acha, pirat. Kompa zabieramy jako dowód"
A potem się procesuj, co z tego że za 3 lata wygrasz proces...
Nie marudzę, ale oglądam i czytam wiadomości i z tego się jakiś obraz rzeczywistości w Polsce wyłania. I nie jest on ciekawy.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...Zatem czy ktos sie orientuje, czy jezeli uda mi sie kupic Adobe Audition np w USA to wciaz bede mial legalny program?...
...
dlatego lepiej kupic wersje pudelkowa dolozyc te pardziesiat zlotych i miec swiety spokoj i spac spokojnie bez obawy ze wpadna chlopaki na nalot i zrobia w domu burdel. zastanow sie dobrze ;)
[addsig]
...
dlatego lepiej kupic wersje pudelkowa dolozyc te pardziesiat zlotych i miec swiety spokoj i spac spokojnie bez obawy ze wpadna chlopaki na nalot i zrobia w domu burdel. zastanow sie dobrze ;)
[addsig]
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)
sprawa jest banalnie prosta - na wersje pudełkowe musisz mieć rachunek - faktura, paragon itp
na wersję do ściągnięcia po uiszczeniu opłaty na stronie (w większości wypadków) masz możliwość wydrukowania sobie rachunku co należy zrobić
a jak to wsadzisz w koszta firmy to już do księgowej idź z pytaniem
:)
na wersję do ściągnięcia po uiszczeniu opłaty na stronie (w większości wypadków) masz możliwość wydrukowania sobie rachunku co należy zrobić
a jak to wsadzisz w koszta firmy to już do księgowej idź z pytaniem
:)