Wokalistka roku...

Preferujemy sytuacje autentyczne. Humor skopiowany z zasobów internetu zupełnie nas nie interesuje.
koleś
Re: Wokalistka roku...

Post autor: koleś » czwartek 14 cze 2007, 23:43

...Dzisiaj "najlepszy wokalist(k)a", to nie ten, co najlepiej śpiewa, ale taki, co jest najbardziej "obrotny". Ceni się nie artyzm, a zdolności biznesowe.
Bzdura i Ty wiesz o tym doskonale!!!

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » piątek 15 cze 2007, 00:14

......Dzisiaj "najlepszy wokalist(k)a", to nie ten, co najlepiej śpiewa, ale taki, co jest najbardziej "obrotny". Ceni się nie artyzm, a zdolności biznesowe.
Bzdura i Ty wiesz o tym doskonale!!! ...
Sikam na to bo jeszcze dobrze nie zdążyłem sie dowiedzieć kto to jest ta Gosia a pewnie zniknie a zastąpi ją Zosia i tak w kółko. Przecież wiecie na czym to wszystko polega. Jest tych dziewczynek na pęczki właściwie gdyby 12 z nich wystąpiło na jednej płycie nikt nie ściąłby się że to różne osoby.
Tzw zapychacze. Czy ktoś je wszystkie pamięta? a było ich.

koleś

Post autor: koleś » piątek 15 cze 2007, 00:58

Sikam na to bo jeszcze dobrze nie zdążyłem sie dowiedzieć kto to jest ta Gosia a pewnie zniknie a zastąpi ją Zosia i tak w kółko. Przecież wiecie na czym to wszystko polega. Jest tych dziewczynek na pęczki właściwie gdyby 12 z nich wystąpiło na jednej płycie nikt nie ściąłby się że to różne osoby.
Tzw zapychacze. Czy ktoś je wszystkie pamięta? a było ich....
Może nie wiesz, to Ci coś wyjaśnie:
żeby być, zaistnieć, w ogóle pojawić się , potrzeba dużo pracy, samozaparcia i determinacji, dlatego nie sikaj na tych ludzi.
Czy ja słyszałem kto to jest Laliszon, odpowiedż brzmi NIE!!!
Na tym forum możesz sobie używać, ale kogo to obchodzi?

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » piątek 15 cze 2007, 01:17

e tam od razu bzdura, niedługo pecet SAM dostanie jakąś nagrodę za to że został wymyślony albo za coś innego

pozdr
drummer

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » piątek 15 cze 2007, 10:27

żeby być, zaistnieć, w ogóle pojawić się , potrzeba dużo pracy, samozaparcia i determinacji, dlatego nie sikaj na tych ludzi.
Na tym forum możesz sobie używać, ale kogo to obchodzi?...
Przepraszam... kim jestes "koleś" ?
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » piątek 15 cze 2007, 10:42

Po pierwsze koleś pojawiłeś się wczoraj wraz z tematem, twoja kariera na tym forum to 1 dzień więc nie zostanieszjeszcze forumowiczem roku. Po drugie nie zmienię zdania że Gosia Andzrzejewicz ginie w tłumie podobnych sobie wokalistek i czy przygotowała się latami czy nie nie ma znaczenia. Zamiast słowa sikam powinienem użyć słowa gardzę tymi wokalistami którzy nie potrafią wykonać swojego numeru na żywo z biegu. (tak wynikało z newsa)
Nie pisz mi co trzeba robić żeby zaistnieć bo żyję z muzyki od 20 lat i dobrze wiem ile to roboty, ale "szołbiz" to nie szkółka niedzielna nikt się nie cacka, a propo niku to chyba wiesz po co są NIKI na forum.

Awatar użytkownika
wasyl25

Post autor: wasyl25 » piątek 15 cze 2007, 10:58

Kolego z tego co widze to sie wogule nie orjetujesz w branży. Tu nie chodzi o to żeby ktoś dobrze spiewał! na dzień dzisiejszy dysponujemy taką techniką że człowiek który sie na tym zna może zrobić spiew z pierdzenia. A jak twierdzisz że jest inaczej to poprostu nie wiesz o czym piszesz.
Jeżeli chodzi o prace to wg mnie w dzisiejszej sytuacji wiecej wkładaja jej producęci, reżyseży, i masteringowcy, niz sami wokaliści. Gdybys dostał wersje akapela co najmniej połowy piosenek ktore sa dzisiaj na topie to podejżewam że nie wiedzial byś gdzie uciekać.

PS. na forum jesteś z tego co widze od wczoraj, wiec nie wiesz kto jest kim. Już nawet okryty sławą kolega Wybuch miał wiecej pokory, i jak wesoło było jak pisał posty.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » piątek 15 cze 2007, 11:02

E tam, robicie wielkie halo z całej sprawy. Gosia to fajna wokalistka, miła dziewczyna i życzę jej jak najlepiej. Jeszcze jest młoda i musi się nauczyc tego i owego. Co do zespołu to nie ona pierwsza posługuje się "atrapą sceniczną, w końcu to nie zespół "Gosia Andrzejewicz" a wokalistka "Gosia Andrzejewicz". Co do aranżacji naprawde są świetnie opracowane.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » piątek 15 cze 2007, 11:04

......Dzisiaj "najlepszy wokalist(k)a", to nie ten, co najlepiej śpiewa, ale taki, co jest najbardziej "obrotny". Ceni się nie artyzm, a zdolności biznesowe.
Pianie Koles. Gosia Andrzejewicz zapewne wykonala najmniejsza prace w porownianiu do ludzi nad która to muzyka i produkcją pracowali. To jak brzmią i jakie aranzacje ma ta pani na swojej plycie - nie są jej zaslugą. Koniec.
Jest mnustwo takich piosenkareczek jak ona, a to ze sie wybila zawdziecza piosenką i arazancją ktore pozwolily jej sie pokazac. Moim zdaniem ronie dobrze moglaby tam stac inna osoba.

Powinna zachowac sie jak profesjonalistka.

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » piątek 15 cze 2007, 11:05

...Bzdura i Ty wiesz o tym doskonale!!! ...
e tam od razu bzdura, niedługo pecet SAM dostanie jakąś nagrodę za to że został wymyślony albo za coś innego

pozdr...
HAHAHAHA. Dokladnie o tym pomyslalem.

ODPOWIEDZ