Studio quality
niby obecne na rynku parę lat, ale dopiero dziś zobaczyłem tak bezczelny obrazek:
klik
klik
Re: Studio quality
X-fi "miażdży" jakość MP3 i CD :D
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...niby obecne na rynku parę lat, ale dopiero dziś zobaczyłem tak bezczelny obrazek:
klik...
Fajne współrzędne : Experience i Audio Format, no i cudnie wyskalowane "w tych ichnich fahranhajtach"
klik...
Fajne współrzędne : Experience i Audio Format, no i cudnie wyskalowane "w tych ichnich fahranhajtach"

- FranekZonzel
Co za..... jak można zrobic lepszą jakość niż w studiu z dźieków zrobionych w studiu :D??
...Co za..... jak można zrobic lepszą jakość niż w studiu z dźieków zrobionych w studiu :D??...
Na zestawach creativa można - podbic bas i "soprany" i dodać sztuczny soraułd. Oni są niesamowici.
Na zestawach creativa można - podbic bas i "soprany" i dodać sztuczny soraułd. Oni są niesamowici.
Na zestawach creativa można - podbic bas i "soprany" i dodać sztuczny soraułd. Oni są niesamowici. ...
Żartujesz, na prawdę można to wszystko zrobić na raz
Wooow !!!
Żartujesz, na prawdę można to wszystko zrobić na raz

No to teraz tylko kupić taka kartę i cieszyć sie najlepsza jakością nagrań ! haha cudownie :)
- FranekZonzel
...No to teraz tylko kupić taka kartę i cieszyć sie najlepsza jakością nagrań ! haha cudownie :)...
no to taki sprzet musi kosztowac z 50000zł :D
no to taki sprzet musi kosztowac z 50000zł :D
To po co ja ten cały badziew kupowałem?!?