Witajcie-mam zamiar rozbudować swoje oswietlenie zespołu /gramy na weselach/ Mam teraz 4 Par 56 + apollo + dymiarka -myslałem o 2 glowach ;
http://www.musicstore.de/
lub o 2 skanerach np ACME Pantera + sterownik DMX
Co proponujecie na początek ? Czy warto pchać sie w tanie glowy?
Tanie głowy - czy warto?
- AlfonsoRodeo
Re: Tanie głowy - czy warto?
Osobiscie brakuje mi zaufania do nieznanych a przede wszystkim chinskich produktow - szczegolnie jesli chodzi o oswietlenie. Takie chinczyki, szczegolnie budzetowe, kojarza mi sie z tandetna obudowa, mechanika, optyka i ogolnie wszystkim. Elementy wewn lubia sie deforomowac od nadmiernej temperatury. Urzadzenia na starcie nie maja jednakowych kolorow,albo za sprawa niepowtarzalnych lamp lub filtrow dichroicznych. Co do lamp, to te z klasycznym zarnikiem nie lubia transportu - znacznie lepiej jest korzystac z lamp wyladowczych (wieksza wydajnosc i trwalosc, ale i cena). Jednakze wybor i tak pozostaje twoja sprawa. Pozdrawiam.
ja też bym proponował nie brać chinczyjków. lepiej wziąść lepszy sprzęt nawet używany i zapłącisz niewiele drożej - można upolować niezłe skanerki w rozsądnej cenie.
muzyka
-
...ja też bym proponował nie brać chinczyjków. lepiej wziąść lepszy sprzęt nawet używany i zapłącisz niewiele drożej - można upolować niezłe skanerki w rozsądnej cenie.
...
zamiast głowic więcej zamieszania w małych salach zrobią rury diodowe, dwa-trzy panele po 6 rur plus sterownik
pozdr
...
zamiast głowic więcej zamieszania w małych salach zrobią rury diodowe, dwa-trzy panele po 6 rur plus sterownik
pozdr
Popieram poprzednika - na weselach głowy nie zrobią ani efektu, ani
furory...
Głowy nadają się na koncerty, ale dla wesel raczej nie polecam...
Pozdrawiam
Marcin Pawelczyk
furory...
Głowy nadają się na koncerty, ale dla wesel raczej nie polecam...
Pozdrawiam
Marcin Pawelczyk