Samplitude/Sequoia 11
- doministry1
Oczywiście, do życia. Bo do rzyci, to będzie jeżeli tak po prostu przepadnie bez przyczyny. ...
I co, nic? Mój wątek też usunęli.
Czy tu nie działa jakaś tajna ręka interesów?!
Może by się redakcja wypowiedziała o cenzurze tutaj??!!
Re: Samplitude/Sequoia 11
Masz jakiś link do tego wątku? Bo admin prosi o link. Którego oczywiście nie mam, bo skąd? Nie zbieram linków, tylko wchodze na forum w celu odnalezienia tematu.
Czy mi się zdaje czy w śmietniku jednak wątki jakies były?Jest pusto......
a sam opis mówi za siebie że kazdy wie do czego jest smietnik - ale skoro jest pusty i pozostać ma takowym to po co wogóle jest?
...
Czy mi się zdaje czy w śmietniku jednak wątki jakies były?Jest pusto......
a sam opis mówi za siebie że kazdy wie do czego jest smietnik - ale skoro jest pusty i pozostać ma takowym to po co wogóle jest?...
Własnie. Admin chce link, smietnik pusty, amba fatima, a ja nowego wątku o ProX nie będę zakładał bo nie mam na to czasu. Bylo tam sporo użytecznych informacji na temat na najnowszej wersji, szkoda. Teraz dodatko śmietnikujemy wątek o poprzedniej wersji. Milutko.
- doministry1
Własnie. Admin chce link, smietnik pusty, amba fatima, a ja nowego wątku o ProX nie będę zakładał bo nie mam na to czasu. Bylo tam sporo użytecznych informacji na temat na najnowszej wersji, szkoda. Teraz dodatko śmietnikujemy wątek o poprzedniej wersji. Milutko. ...
Ja też założyłem wątek i go wywalono.
- doministry1
.........Czy mi się zdaje czy w śmietniku jednak wątki jakies były?Jest pusto...... a sam opis mówi za siebie że kazdy wie do czego jest smietnik - ale skoro jest pusty i pozostać ma takowym to po co wogóle jest?...
Własnie. Admin chce link, smietnik pusty, amba fatima, a ja nowego wątku o ProX nie będę zakładał bo nie mam na to czasu. Bylo tam sporo użytecznych informacji na temat na najnowszej wersji, szkoda. Teraz dodatko śmietnikujemy wątek o poprzedniej wersji. Milutko. ...
Ja też założyłem wątek i go wywalono....
I co nikt nie używał jeszcze ProX?
- doministry1
...
.........Czy mi się zdaje czy w śmietniku jednak wątki jakies były?Jest pusto...... a sam opis mówi za siebie że kazdy wie do czego jest smietnik - ale skoro jest pusty i pozostać ma takowym to po co wogóle jest?...
Ja też założyłem wątek i go wywalono....
I co nikt nie używał jeszcze ProX?
...
Czy wiecie jak można gradacyjnie/stopniowo przyspieszać track bez zmiany wysokości?
Nie mówię o jednorazowym przyspieszeniu całości - to jest proste -
ale o stopniowym przyspieszaniu?
..
Czy wiecie jak można gradacyjnie/stopniowo przyspieszać track bez zmiany wysokości?
...
Będzie problem bo Time Stretching nie posiada automatyki. Są dwie opcje, pierwsza to oczywiście plugin sterowany automatyką zapięty na obiekcie. Drugi, ręczny, ciachanie obiektu co np. ósemkę i aplikowanie wyższego tempa najlepiej w trybie Pitchshift/Timestretch mode. Nie sprawdzalem jak to zadziała wpraktyce. Co do pluginu, również nie sprawdzalem.
Wiadomo że z Elastic audio można przyspieszać, ale na zasadzie zatrzymania taśmy. Jak mi coś wpadnie do głowy to napisze.
- doministry1
...
..
...
Będzie problem bo Time Stretching nie posiada automatyki. Są dwie opcje, pierwsza to oczywiście plugin sterowany automatyką zapięty na obiekcie. Drugi, ręczny, ciachanie obiektu co np. ósemkę i aplikowanie wyższego tempa najlepiej w trybie Pitchshift/Timestretch mode. Nie sprawdzalem jak to zadziała wpraktyce. Co do pluginu, również nie sprawdzalem.
Wiadomo że z Elastic audio można przyspieszać, ale na zasadzie zatrzymania taśmy. Jak mi coś wpadnie do głowy to napisze.
...
Super dzięki.
Też tak to widzę, przekopałem ten time stretching.
I też myślałem o tym samym, o cięciu na plastry....
Zrobilem prosty przyklad z cięciem obiektu i płynną zmianą projektu. Może się komuś przyda.
http://www.youtube.com/watch?v=rndys6NIWvw&feature=player_embedded