Extreme Sample Converter 3 rośnie GIGANT
......A ja chcialem napisac ze tez robie sampler. (...) w kazdym razie klade duuuzy nacisk na synteze i kreacje dzwieku.
To chyba zatem syntezator, a nie sampler? :P
No jakby tak sie zglebiac w definicje... to ja zawsze myslalem ze sampler to jest takie cudo co probkuje dzwiek, a nie odtwarza ;) Kiedys byly takie cuda do c64 czy tez amigi.
W takim razie taki np. Kontakt to tez nie sampler ;)
To chyba zatem syntezator, a nie sampler? :P
No jakby tak sie zglebiac w definicje... to ja zawsze myslalem ze sampler to jest takie cudo co probkuje dzwiek, a nie odtwarza ;) Kiedys byly takie cuda do c64 czy tez amigi.
W takim razie taki np. Kontakt to tez nie sampler ;)
Re: Extreme Sample Converter 3 rośnie GIGANT
...A ja chcialem napisac ze tez robie sampler. Fajnie ze zaczyna cos sie dziac, a konkurencja to zawsze wieksza motywacja :)
Moj projekt na razie jest tajny i nie powiem co bedzie zawierac,
...
Ty juz pisales jakis program - skonczylo sie na tym ze program zniknal ze sceny.. byl to o ile pamietam konwerter z VSTi na SF2.. Czytalem caly watek na KVR..
[addsig]
Moj projekt na razie jest tajny i nie powiem co bedzie zawierac,
...
Ty juz pisales jakis program - skonczylo sie na tym ze program zniknal ze sceny.. byl to o ile pamietam konwerter z VSTi na SF2.. Czytalem caly watek na KVR..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
-
- Kontakt:
Dobra - ile nazw można wymyslać - imo dużo więc:
- SMG (SoundMachineGiant) Sampler
- Adrenaline Sampler Machine
- Virtuos Sampler
- HellBorne Sampler
- Majestic Sampler
- Supermover Sampler
- EvMan Sampler (EveryMan Sampler)
- X-pert Nova Sampler
- Precursive Sampler
- X-trem Sampler
- Supreme Sampler
- Kryo Sampler
- UltraFreezer Sampler
- UnFreezer Sampler
- HopeGiver Sampler
- Giftaker Sampler
- Virtual Extreme Sampler
- Speedonus Sampler
dobra, dam szanse innym ;)
- Virtuos Sampler
- HellBorne Sampler
- Majestic Sampler
- Supermover Sampler
- X-pert Nova Sampler
- Precursive Sampler
- X-trem Sampler
- Supreme Sampler
- Kryo Sampler
- UltraFreezer Sampler
- UnFreezer Sampler
- HopeGiver Sampler
- Giftaker Sampler
- Speedonus Sampler
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
...
No tak, zniknal - ze wzgledow osobistych i innych. Powoli zaczela sie zblizac granica pomiedzy zabawa a byciem frajerem ;) Ten moment predzej czy pozniej musial nastapic. A zero info na temat programu po radach kilku osob, ze nie ma sensu publicznie oglaszac jak idzie development itd. bo konkurencja na pewno dysponuje lepszymi srodkami np. czasem itd...
...
No tak, zniknal - ze wzgledow osobistych i innych. Powoli zaczela sie zblizac granica pomiedzy zabawa a byciem frajerem ;) Ten moment predzej czy pozniej musial nastapic. A zero info na temat programu po radach kilku osob, ze nie ma sensu publicznie oglaszac jak idzie development itd. bo konkurencja na pewno dysponuje lepszymi srodkami np. czasem itd...
Powoli zaczela sie zblizac granica pomiedzy zabawa a byciem frajerem
...
Nie do konca zrozumialem... czy uwazasz ze pisanie programow dla ludzi to jest frajerstwo? Ja rozumiem ze fajnie byloby na tym zarabiac ale myslisz ze to sie dzieje od razu? Moze warto wypuscic jakiego darmowca po to zeby z czasem urosl do liczacego sie komercyjnego projektu...? Nie wiem - to Ty sobie musisz odpowiedziec na te pytania...
[addsig]

...
Nie do konca zrozumialem... czy uwazasz ze pisanie programow dla ludzi to jest frajerstwo? Ja rozumiem ze fajnie byloby na tym zarabiac ale myslisz ze to sie dzieje od razu? Moze warto wypuscic jakiego darmowca po to zeby z czasem urosl do liczacego sie komercyjnego projektu...? Nie wiem - to Ty sobie musisz odpowiedziec na te pytania...
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
>Nie do konca zrozumialem... czy uwazasz ze pisanie programow dla ludzi to jest frajerstwo?
Czasami, tak - tak jakbyś zadał pytanie - czy wozenie ludzi taksowka za darmo jest frajerstwem? itd. Nie rozumiem dlaczego programowanie ma byc czyms specjalnie innym. Ale to kazdego wolny wybor.
>Ja rozumiem ze fajnie byloby na tym zarabiac ale myslisz ze >to sie dzieje od razu? Moze warto wypuscic jakiego darmowca >po to zeby z czasem urosl do liczacego sie komercyjnego >projektu...?
No darmowiec byl i co ? i nic :) Ale fajnie ze pokazal jakas droge i pare programow zostalo wyposazonych w opcje vsti->sf2 :) Ale ogolnie nie widzialem zeby np. reaktor, cubase, itd.. na poczatku byl darmowy... Kto bedzie potrzebowal moj programik to go kupi jak bedzie chcial. A jak nie to zawsze sie znajdzie jakas alternatywa ;) Np. EXS ma te funkcje nagrywania, to po co teraz komuś mój program hehe
Czasami, tak - tak jakbyś zadał pytanie - czy wozenie ludzi taksowka za darmo jest frajerstwem? itd. Nie rozumiem dlaczego programowanie ma byc czyms specjalnie innym. Ale to kazdego wolny wybor.
>Ja rozumiem ze fajnie byloby na tym zarabiac ale myslisz ze >to sie dzieje od razu? Moze warto wypuscic jakiego darmowca >po to zeby z czasem urosl do liczacego sie komercyjnego >projektu...?
No darmowiec byl i co ? i nic :) Ale fajnie ze pokazal jakas droge i pare programow zostalo wyposazonych w opcje vsti->sf2 :) Ale ogolnie nie widzialem zeby np. reaktor, cubase, itd.. na poczatku byl darmowy... Kto bedzie potrzebowal moj programik to go kupi jak bedzie chcial. A jak nie to zawsze sie znajdzie jakas alternatywa ;) Np. EXS ma te funkcje nagrywania, to po co teraz komuś mój program hehe
...Dobra - ile nazw można wymyslać - imo dużo więc:
- Virtuos Sampler
- HellBorne Sampler
- Majestic Sampler
- Supermover Sampler
- X-pert Nova Sampler
- Precursive Sampler
- X-trem Sampler
- Supreme Sampler
- Kryo Sampler
- UltraFreezer Sampler
- UnFreezer Sampler
- HopeGiver Sampler
- Giftaker Sampler
- Speedonus Sampler
...
To jest przerażające !!!
Bez komentarza.
- Virtuos Sampler
- HellBorne Sampler
- Majestic Sampler
- Supermover Sampler
- X-pert Nova Sampler
- Precursive Sampler
- X-trem Sampler
- Supreme Sampler
- Kryo Sampler
- UltraFreezer Sampler
- UnFreezer Sampler
- HopeGiver Sampler
- Giftaker Sampler
- Speedonus Sampler
...
To jest przerażające !!!
Bez komentarza.
...A zero info na temat programu po radach kilku osob, ze nie ma sensu publicznie oglaszac jak idzie development itd. bo konkurencja na pewno dysponuje lepszymi srodkami np. czasem itd...
Moim zdaniem to był wielki błąd. Rynek oprogramowania to taki sam rynek jak każdy inny. Tu też można (a pewnie i trzeba
) czasem dać ciała, obudzić się z ręką w nocniku, parę razy się wystraszyć i parę razy przestraszyć innych - normalny biznes. Tak naprawdę to ważne jest tylko to, jak sam podejdziesz do tematu. Czasem jest tak, że im gorzej tym lepiej, a czasem odwrotnie. Co gorsza, tego co będzie lepsze można się nauczyć tylko w bezpośrednim praniu. I dlatego nie słuchaj się za mocno innych. Powodzenia.
Moim zdaniem to był wielki błąd. Rynek oprogramowania to taki sam rynek jak każdy inny. Tu też można (a pewnie i trzeba

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Wciąż brakuje dobrego modułu GM[/b] to może być po prostu strzał w dziesiątkę. Ale to musi być coś naprawdę przemawiające brzmieniowo bez sztuczności jak to zwykle bywa w tych "małych" GM. W ogóle nie wiem czy to jest możliwe w GM ale może warto spróbować....
Oj bardzo bym na to stawiał.
- mr-hammond
...
Wciąż brakuje dobrego modułu GM[/b] to może być po prostu strzał w dziesiątkę. Ale to musi być coś naprawdę przemawiające brzmieniowo bez sztuczności jak to zwykle bywa w tych "małych" GM. W ogóle nie wiem czy to jest możliwe w GM ale może warto spróbować....
Oj bardzo bym na to stawiał....
Tylko taki bank bedzie juz sporo wazył , i wtedy programu nie sciagniemy z sieci , tylko kupimy płyte ,co jednak w pewnym stopniu chyba podniesie cene i tak taniego softu :)
Ale i tak jestem za :)
Oj bardzo bym na to stawiał....
Tylko taki bank bedzie juz sporo wazył , i wtedy programu nie sciagniemy z sieci , tylko kupimy płyte ,co jednak w pewnym stopniu chyba podniesie cene i tak taniego softu :)
Ale i tak jestem za :)