Profesjonalnie brzmiąca soft-perkusja?
Słyszałem naprawdę przyzwoite perkusje uzyskane w Steinberg LM-4 Mark II (banki Wizoo) oraz Steinberg Hypersonic (duży bank różnorodnych brzmień perkusyjnych). Niezłe loopy ma również darmowy Universal UVI Player.
Re: Profesjonalnie brzmiąca soft-perkusja?
...nadal nie wiem jak wrzucic do FL te brzmienia z dfh2. Przy pisaniu rytmu jest taka opcja jak "load sample" ale niestety pliki z dfh2 są niewidoczne. ...
Nie da się użyć tych plików bezpośrednio w FL . To są własne pliki samplera DFH2 odmiana Kontakta NI. Musisz uzywać samplera który jest razem z DFH2. To wtyczka VST - używasz jej tak samo jak innych VSTi w FL.
Nie da się użyć tych plików bezpośrednio w FL . To są własne pliki samplera DFH2 odmiana Kontakta NI. Musisz uzywać samplera który jest razem z DFH2. To wtyczka VST - używasz jej tak samo jak innych VSTi w FL.
a ja polecam stylus RMX......bardzo duzo nowoczesnych perkusji nie tylko standarty......
w drumkit from hell znalazłem jeden folter VST, w którym znajduje się jakiś plik. I co mam z nim zrobic?? skopiowac? Szerze mówiąc to nie wiem co to są te wtyczki VST