cubase 7
Ja już ciągnę ...
Dziś nie będę miał czasu na eksperymenty ale jutro wieczorem mogę napisać jakie wrażenia
Re: cubase 7
Ja już ciągnę ...
Dziś nie będę miał czasu na eksperymenty ale jutro wieczorem mogę napisać jakie wrażenia...
ceny u nas będą chyba wyższe.
Jeden z naszych sklepów w promocji dzisiaj rano było 620zł , a teraz 570zł no i do tego kurier.
Jeden z bardziej znanych sklepów w europie 138EUR plus + 20EUR dostawa
u Steinberga 149EUR za download
Dwie pierwsze pozycje wersja pudełkowa, trzecia elektroniczna.
Ja na razie potestuję i dopiero zapadnie decyzja.
Jedno dla mnie jest pewne. Tapeta W7 jest najładniejszą z dotychczasowych.
pozdrawiam wszystkich użytkowników kubusia
[addsig]
no i upss....
loguję się na MySteinberg, a tam nic nie ma triala.
...
no i upss....
loguję się na MySteinberg, a tam nic nie ma triala. ...
No ale przecież wszystko ładnie można przeczytać .
Pozdrawiam
...
Trial zapowiadany jest na styczeń
...
...
Trial zapowiadany jest na styczeń...
no to nie będzie zabawki na "Mikołaja"
Minęło już kilkanaście dni od premiery, więc pozwolę sobie zapytać (pewnie już ktoś "siedzi" na najnowszym "Kubusiu"), jak się sprawy mają z mostkiem Bridge. Czy nadal pełna kicha, jak to miało miejsce w przypadku szóstki, czy też Steinberg nareszcie odrobił dobrze lekcje i w siódemce w wersji 64-bitowej otwierają się wszystkie starsze wtyczki i pluginy w wersji 32-bitowej?
Bo tylko w takim wypadku (jak dla mnie) miałoby sens uaktualnienie Cubase do wyższej wersji.
No chyba że Asio-Guard jest na tyle rewolucyjny, iż podnosi wydajność i zmniejsza znacząco latencję, to też warto byłoby zastanowić się nad przesiadką.
...
Minęło już kilkanaście dni od premiery, więc pozwolę sobie zapytać (pewnie już ktoś "siedzi" na najnowszym "Kubusiu"),
...
jak to wczesniej napisano-
trial zapowiadany jest na styczen
Nie korzystam już z 32bitowych wtyczek, ale słyszałem, że nieco jest lepiej w tej kwestii w C7.
Na razie u mnie C7 bardzo stabilnie i fajnie. Trochę zajmie przesiadka na nowy mikser i wciągnięcie do pracy nowych funkcji.
- Piotr
- Jarek_Zand
...jak się sprawy mają z mostkiem Bridge. Czy nadal pełna kicha, jak to miało miejsce w przypadku szóstki, czy też Steinberg nareszcie odrobił dobrze lekcje i w siódemce w wersji 64-bitowej otwierają się wszystkie starsze wtyczki i pluginy w wersji 32-bitowej?...
U mnie nic się nie zmieniło i w wypadku dwóch ulubionych 32bit-owców (dblue Glitch i IL Morphine) wciąż muszę posiłkować się jBridge.