Ctrlr v4 - kolejna odslona

Jeśli chcesz zasięgnąć rady, podzielić się doświadczeniem w trudnej sztuce samodzielnego programowania - to tu jest miejsce, aby tego dokonać.
atomix1040
Kontakt:
Ctrlr v4 - kolejna odslona

Post autor: atomix1040 » wtorek 05 sty 2010, 13:48

Juz kiedys pisalem o swoim projekcie, i nie nie zapomnialem o nim. Ewoluowal i aktualnie powstala nowa 4ta juz wersja, na stronie znalesc juz mozna kilka dzialajacych edytorow, wiele jest w tworzeniu. Gotowy jest takze moim zdaniem bardzo uzyteczny monitor MIDI ktory pomaga mi czesto w rozwiazywaniu problemow MIDI.

W drodze jest edytor WYSIWYG do tworzenia wlasnych kontrolerow, tym razem bez koniecznosci pisania kawalka kodu (opcjonalnie LUA bedzie w srodku i bedzie mozna skorzystac w przypadku bardzo skomplikowanych edytorow).

Polecam i zachehcam do sprawdzenia. Jesli masz sprzet ktory chhcialbys kontrolowac, daj mi znac, ostatnio Alphha Juno2 powstalo tylko dlatego ze pan z forum VSE mnie poprsil (sam nie posiadam tego syntezatora), ale stworzony silnik pozwala na szybkie kreowanie edytorow znajac tylko specyfikacje MIDI urzadzenia.

Jesli masz pomysl na grafike, takze chetnie skorzystam, z tym to mi nie idzie :) W wyniku tworzenia Ctrlr powstal moj wlasny interfejs UI dla dodytkowych wyswietlaczy i tabletow (work in progress) Gekon

http://code.google.com/p/ctrlr/

[addsig]
-------------------------
Voltage Controlled

atomix1040
Kontakt:

Re: Ctrlr v4 - kolejna odslona

Post autor: atomix1040 » niedziela 17 sty 2010, 01:19

Gotowy nowy edytor do Mopho - Dave Smith Instruments, gotowe tex TX81z i Alpha Juno 2, aktualnie robiony jest edytor do Evolvera (screeny na stronie projektu), lista dyskusyjna jesli ktos ma problemy lub wogole chce uzywac zostala zalozona, ludzie uzywaja testuja i mozna porozmawiac o problemach ze sprzetami do ktorych edytory juz sa gotowe

adres listy http://groups.google.com/group/ctrlr-discussion

pozdrawiam

Voltage Controlled

ODPOWIEDZ