Przezacna wiadomość. Zamówiłem właśnie Goliatha i co się okazuje... Do końca lipca w EastWest trwa promocja - do każdego (chyba?) zakupionego produktu można dostać gratis drugi, pod warunkiem, że jego cena nie przewyższa wartości pierwszego. To się nazywa niespodzianka!
Promocja w East West
- midishiner
Re: Promocja w East West
...
Przezacna wiadomość. Zamówiłem właśnie Goliatha i co się okazuje... Do końca lipca w EastWest trwa promocja - do każdego (chyba?) zakupionego produktu można dostać gratis drugi, pod warunkiem, że jego cena nie przewyższa wartości pierwszego. To się nazywa niespodzianka!...
Zgadza się, też kupiłem Goliatha dwa tyg temu i w pudełku był miły formularz:)
Wypełnilem, dołączyłem dowód zakupu, PayPalem uiścilem opłatę 16,50 euro i teraz tylko czekam aż przyjdzie do mnie Quantum Leap RA :)
to sie nazywa promocja
5-21.V.2009
- midishiner
...
...
Przezacna wiadomość. Zamówiłem właśnie Goliatha i co się okazuje... Do końca lipca w EastWest trwa promocja - do każdego (chyba?) zakupionego produktu można dostać gratis drugi, pod warunkiem, że jego cena nie przewyższa wartości pierwszego. To się nazywa niespodzianka!...
Zgadza się, też kupiłem Goliatha dwa tyg temu i w pudełku był miły formularz:)
Wypełnilem, dołączyłem dowód zakupu, PayPalem uiścilem opłatę 16,50 euro i teraz tylko czekam aż przyjdzie do mnie Quantum Leap RA :)
to sie nazywa promocja...
Aha, dodam jeszcze, że na moim formularzu ostateczny termin wysłania formularzu to 15 sierpień, więc jeszcze troche czasu jest :)
5-21.V.2009
EastWest akurat znany jest z częstych promocji. W ten sposób chcą sobie stworzyć bazę użytkowników - zarówno profesjonalnych, jak i amatorów. Przez ostatnie 2 lata nie pamiętam, żeby był czas bez jakiejś promocji ;). Albo jakieś pre-ordery albo group-buy, albo zniżki, 2for1 to też dla nich bardzo typowe.
Tak tylko dodam, że jakbyście kupili w bestservice lub bezpośrednio w soundsonline-europe, to drugi produkt mielibyście od razu gratis przy zakupie, bez wysyłania kuponów i czekania, a przesyłka w kilka dni kurierem również byłaby za darmo.
- Piotr
...
EastWest akurat znany jest z częstych promocji. W ten sposób chcą sobie stworzyć bazę użytkowników - zarówno profesjonalnych, jak i amatorów. Przez ostatnie 2 lata nie pamiętam, żeby był czas bez jakiejś promocji ;). Albo jakieś pre-ordery albo group-buy, albo zniżki, 2for1 to też dla nich bardzo typowe.
Tak tylko dodam, że jakbyście kupili w bestservice lub bezpośrednio w soundsonline-europe, to drugi produkt mielibyście od razu gratis przy zakupie, bez wysyłania kuponów i czekania, a przesyłka w kilka dni kurierem również byłaby za darmo.
- Piotr...
No i bardzo dobrze, ze jest chociaż jedna taka firma, tylko szkoda, że inne nie biorą z niej przykładu . Żałuję, że nie mają wtyczek bardziej syntezatorowych.
No i bardzo dobrze, ze jest chociaż jedna taka firma, tylko szkoda, że inne nie biorą z niej przykładu . Żałuję, że nie mają wtyczek bardziej syntezatorowych....
Niektóre firmy swoją ceną chcą odstraszyć hobbistów i amatorów, tak, aby ich produkty kojarzyły się bardziej ekskluzywnie czy elitarnie, lub po prostu profesjonalnie. Tak jest z częścią produktów Vienny, ProjectSam - obecnie również z LASS od audiobro. Efekt jest taki, że brzmienie EWQLSO jest już tak popularne, że słyszymy to wszędzie (niestety najczęściej używane w sposób nieumiejętny) i kojarzy się z brzmieniem hobbistycznym czy amatorskim. Niektóre biblioteki muzyczne zastrzegają sobie, że nie możesz zamieszczać w nich utworów robionych na EWQLSO. Podczas kiedy większość produktów wspomnianej konkurencji nie jest blokowana w żaden sposób, posiada mniejszą rzeszę użytkowników - ale za to bardziej profesjonalnych - korzystają z nich bardziej umiejętnie polepszając wizerunek firmy i rodziny ich produktów.
Taki psychologiczny marketing.
Co do syntezatorów, ponad rok EW zapowiedział "Forbidden Planet". Produkt dość dziwny, do tej pory wiemy tylko tyle, że jest dopiero w fazie developmentu.
- Piotr