Pobrałem wersję 132, nie widzę lub nie ma możliwości ładowania poszczególnych ustawień (skórek instrumentów) - trzeba wyjść z programu i wejść na nowo, ale przy wychodzeniu (wersja standalone) się sypie.
W żadnym z zamieszczonych przykładów nie ma opcji wysyłania komunikatów PC, a przecież w pierwszym poście jest napisane, że obsługuje wszystkie typy komunikatów. Autorze!!!! widać, że kolejne update`y dochodzą na Twojej stronie, ale nie ma kolejnych buildów!
Szkoda, już myślałem, że to kompletny soft, a to chyba dopiero początek. Ale i tak podziwiam projekt.
Edytor instrumentów MIDI - wtyczka/standalone
Lubię: klawisze, samplery, realizację, programowanie, DIY. Muzyka dub i okolice.
Re: Edytor instrumentów MIDI - wtyczka/standalone
geniuszne!
nie mam jak sprawdzić w pracy ale z tego co zaobserwowałem na ekranie to godny polecenia soft. Aż się tylko marzy edytor interfacu/skórek do budowania własnych kontrolerów. Respekt!
nie mam jak sprawdzić w pracy ale z tego co zaobserwowałem na ekranie to godny polecenia soft. Aż się tylko marzy edytor interfacu/skórek do budowania własnych kontrolerów. Respekt!
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów