Alternatywa do Hypersonic

Jeśli chcesz zasięgnąć rady, podzielić się doświadczeniem w trudnej sztuce samodzielnego programowania - to tu jest miejsce, aby tego dokonać.
amis
Re: Alternatywa do Hypersonic

Post autor: amis » środa 17 paź 2007, 09:00

cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy...
www.psychologium.net

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » środa 17 paź 2007, 09:04

...cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
...żeby spać spokojniej, i nie tylko Ale mieć legalnego Windowsa...to dopiero uczucie!

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » środa 17 paź 2007, 09:14

......cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
...żeby spać spokojniej, i nie tylko Ale mieć legalnego Windowsa...to dopiero uczucie! ...

I te fajne kolorowe pudełka...

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » środa 17 paź 2007, 12:07

...cocktailmusic - proponuję zmienić forum :) możesz się bardzo dziwić ale ludzie naprawdę kupują legalne programy... ...
Ja mam legalne,więc napisałem o tym co słyszałem i tyle.

Awatar użytkownika
KazZ

Post autor: KazZ » poniedziałek 28 kwie 2008, 23:21

hyper ma plastikowe brzmienia niektorych bankow to jest fakt np: brasy i niektore stringi , to jest bol hypersonic'a . Naszczescie kazdy sampel mozna obrobic efektami czy lekko podkrecic . Ale fakt niema drugiej tak rozbudowanej wtyki i tez bym na nia stawial

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » środa 30 kwie 2008, 10:04

Jako alternatywę dla Hypersonica większość kolegów podaje Colossusa. A jak do tego ma się Kontakt? Czy mógłby ktoś się na jego temat wypowiedzieć? Chodzi mi o zadowalającą wszechstronność brzmień dla różnych rodzajów muzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » środa 30 kwie 2008, 11:07

...Jako alternatywę dla Hypersonica większość kolegów podaje Colossusa. A jak do tego ma się Kontakt? Czy mógłby ktoś się na jego temat wypowiedzieć? Chodzi mi o zadowalającą wszechstronność brzmień dla różnych rodzajów muzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź :)...
o ile colossus czy hypersonic to pleyery wyposażone w bogatą kolekcję dźwięków to kontakt przy nich jest potężnym rozbudowanym samplerem, w niektórych pakietach dostajesz kolekcje brzmień proponowanych przez producenta ale jest to tylko cześc z wszechstronności (bo o nia pytasz) jaka dają wcześniejsze omawiane instrumenty

Awatar użytkownika
Rob

Post autor: Rob » środa 30 kwie 2008, 12:04

witam
mam prosbe
chcialbym hypersonica odpalic jako osobny instrument na notebboku
i sterowac nim z poziomu yamaha ex5
probuje to robic ale nie wybiera mi bankow i instrum oprocz gm
prosze o pomoc
zajmuje sie od 15 lat muzyka

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » wtorek 28 paź 2008, 17:52

Jeszcze wrócę do Hypersonica - oczywiście mam na myśli wersję 2. Dałem dziś ogłoszenie o chęci kupna tego VST, ale nie wiem, czy ukaże się ono jeszcze w tym roku :) Zanim więc Admin nie skasuje tego wpisu, to tą drogą zgłaszam ofertę jego kupna (mówimy oczywiście o legalnym instrumencie, a nie H2O).
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » środa 29 paź 2008, 08:57

...Jeszcze wrócę do Hypersonica - oczywiście mam na myśli wersję 2. Dałem dziś ogłoszenie o chęci kupna tego VST, ale nie wiem, czy ukaże się ono jeszcze w tym roku :) Zanim więc Admin nie skasuje tego wpisu, to tą drogą zgłaszam ofertę jego kupna (mówimy oczywiście o legalnym instrumencie, a nie H2O)....
Zwracam honor Adminowi. Ogłoszenie już się ukazało! :)

ODPOWIEDZ