Nowy update: Cubase 4.1 i Cubase Studio 4.1
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Nowy update: Cubase 4.1 i Cubase Studio 4.1
...Może po prostu ten link:
C4 v4.1 updates
bo poprzedni chyba źle sparsowało.
Pozdrawiam...
Już mam. Dziwi mnie trochę to, że nie dostałem maila z informacją o nowym update...A mam zaznaczone wszystko na stronie Steinberga co się tyczy listów informacyjnych.
C4 v4.1 updates
bo poprzedni chyba źle sparsowało.
Pozdrawiam...
Już mam. Dziwi mnie trochę to, że nie dostałem maila z informacją o nowym update...A mam zaznaczone wszystko na stronie Steinberga co się tyczy listów informacyjnych.
Już mam. Dziwi mnie trochę to, że nie dostałem maila z informacją o nowym update...A mam zaznaczone wszystko na stronie Steinberga co się tyczy listów informacyjnych....
Info o aktualizacjach jest z wczoraj, jeśli się nie mylę. Pewnie jeszcze dostaniesz newsletter.
Ja również mam zaznaczone obie opcje, Newsletter i Product Information, ale nic jeszcze nie dostałem :) Ważne, że robią update'y.
Pozdrawiam
Już mam. Dziwi mnie trochę to, że nie dostałem maila z informacją o nowym update...A mam zaznaczone wszystko na stronie Steinberga co się tyczy listów informacyjnych....
Info o aktualizacjach jest z wczoraj, jeśli się nie mylę. Pewnie jeszcze dostaniesz newsletter.
Ja również mam zaznaczone obie opcje, Newsletter i Product Information, ale nic jeszcze nie dostałem :) Ważne, że robią update'y.
Pozdrawiam
- Soundscape
- Kontakt:
Pozdrawiam
...
Fakt. Mam nadzieję, że naprawili problem z video Quictime, który opisywałem niedawno. Ale wygląda to na spory update, więc mam ogromną nadzieję
Pozdrawiam
...
Fakt. Mam nadzieję, że naprawili problem z video Quictime, który opisywałem niedawno. Ale wygląda to na spory update, więc mam ogromną nadzieję

...
Improved Quicktime 7 Support!
A czy pomoże... sam ocenisz.

Improved Quicktime 7 Support!
A czy pomoże... sam ocenisz.
wooot! kozacko - ponad sto mega . ile zmian . nieźle !!
witam wszystkich,
również pobrałem. Zmian sporo.
Ciekawe jak przebiegnie instalacja.
Piszcie czy są jakieś problemy.
również pobrałem. Zmian sporo.
Ciekawe jak przebiegnie instalacja.
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
...
Na razie nie zauważyłem żadnych problemów. Jak coś będzie nie tak to zapewne szybko wyjdzie w praniu
Na razie nie zauważyłem żadnych problemów. Jak coś będzie nie tak to zapewne szybko wyjdzie w praniu

IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
Bardzo ładny update. Zniknęły poważne problemy, które dotychczas mi przeszkadzały.
Mogę też otworzyć i zapisać swój stary projekt, który nie wiedzieć czemu, otwierać się otwierał, ale zapisać już nie chciał (śmiertelnie zwieszał Cubase).
- Piotr
Mogę też otworzyć i zapisać swój stary projekt, który nie wiedzieć czemu, otwierać się otwierał, ale zapisać już nie chciał (śmiertelnie zwieszał Cubase).
- Piotr