Witajcie
Stałem sie włascicielem Kurzweila K2500x ,czy 72 pinowe ramy które do niego wchodza i które sa na ebay do kupienia to sa zwykłe ramy dostepne na allegro w dziale sim 72 , czy to specjalny jakis twór Kurzweila ?
Jesli to specjalny to gdzie w kraju mozna je zakupic i oczywiscie za ile ?Chce go rozszezyc o 128 mb
Pozdrawiam
PAWEŁ
RAM do Kurzweil K2500x
Re: RAM do Kurzweil K2500x
http://www.kurzweilmusicsystems.com/support.html?Id=483
jest wszystko co do wymagan - to jest zwykly ram komputerowy(patrz wymagania)
jest wszystko co do wymagan - to jest zwykly ram komputerowy(patrz wymagania)
- mr-hammond
...http://www.kurzweilmusicsystems.com/support.html?Id=483
jest wszystko co do wymagan - to jest zwykly ram komputerowy(patrz wymagania)...
Czy ktoś mógłby podać namiar gdzie mozna kupić taki ram ,wiem ze potrzbuje 2x 64mb bo to model ostatniej serii .
Ja trafiłem na jedną firme ale 900zł to troszkeczke przesada.
Skłaniam się aby zakupić na ebay ,ale jeśli w Polsce znalazł by sie ram o tych parametrach (i w podobnej cenie) to chętnie zakupie.
Szukałem na allegro ale tam 60 ns ma a tutaj potrzeba 80 albo i wiecej .
Pozdrawiam i licze na pomoc .
Pozdrawiam
PAWEŁ
jest wszystko co do wymagan - to jest zwykly ram komputerowy(patrz wymagania)...
Czy ktoś mógłby podać namiar gdzie mozna kupić taki ram ,wiem ze potrzbuje 2x 64mb bo to model ostatniej serii .
Ja trafiłem na jedną firme ale 900zł to troszkeczke przesada.
Skłaniam się aby zakupić na ebay ,ale jeśli w Polsce znalazł by sie ram o tych parametrach (i w podobnej cenie) to chętnie zakupie.
Szukałem na allegro ale tam 60 ns ma a tutaj potrzeba 80 albo i wiecej .
Pozdrawiam i licze na pomoc .
Pozdrawiam
PAWEŁ
- mr-hammond
...ja kubiłem na ebay'u wpisz "ram kurzweil" wyświetli się kilka pozycji w bardzo przystępnych cenach, ja kupiłem za 1/4 polskiej ceny:)...
Tak własnie zrobie jesli nie kupie w polsce za przystepną cene i tego prawidłowego :)
Tak własnie zrobie jesli nie kupie w polsce za przystepną cene i tego prawidłowego :)
Ja, do swojego instrumentu, szukam 30 pin-owego ramu i z tym dopiero jest problem! Jak są (za złotówkę) to "niewiadomo czy działa i jakiej jest pojemnosći" a jak za 5 zł to maja pamięć 1 MB, więc to zbyt wiele nie daje...
Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
a tak jest wielowymiarowy.
a tak jest wielowymiarowy.
- mr-hammond
...Ja, do swojego instrumentu, szukam 30 pin-owego ramu i z tym dopiero jest problem! Jak są (za złotówkę) to "niewiadomo czy działa i jakiej jest pojemnosći" a jak za 5 zł to maja pamięć 1 MB, więc to zbyt wiele nie daje......
ja mam takie chyba 4 ale chyba kazdy po 4 mb , jak potrzebujesz to nie ma problemu , mnie i tak sie nie przydzadzą .
Pozdrawiam
ja mam takie chyba 4 ale chyba kazdy po 4 mb , jak potrzebujesz to nie ma problemu , mnie i tak sie nie przydzadzą .
Pozdrawiam