Cubase SL3 - nie chce się uruchomić
zakupilem i sie krece, nie moge nawet rozpocząc pracy z edytorem bo z angielskim u mnie na bakier, gdy chce uruchomic cubase wyskakuje mi taki komunikacik:application cubase sl 3 has caused the following error: no protection device coonected. i co ma teraz z tym zrobic pomocy
Re: Cubase SL3 - nie chce się uruchomić
a gdzie zakupiłeś?
...zakupilem i sie krece, nie moge nawet rozpocząc pracy z edytorem bo z angielskim u mnie na bakier, gdy chce uruchomic cubase wyskakuje mi taki komunikacik:application cubase sl 3 has caused the following error: no protection device coonected. i co ma teraz z tym zrobic pomocy...
a wsadziłeś kluczyk usb?
a wsadziłeś kluczyk usb?
kluczyk wsadzilem a zakupilem przez internet w sound lab
...kluczyk wsadzilem a zakupilem przez internet w sound lab...
Prawdopodobnie miales kluczyk wsadzony podczas instalcji driverow, tez mi sie przytrafilo przy aktualizcaji kubusia. A instalator wyraznie mowi "disconnect all the protecion devices"
Znajdz go managerze urzadzien i po prostu usun z sytemu - ikonka sie nazywa "odinstaluj", nastepinie kliknij na "skanuj w poszukiwaniu zmian sprzetu" - powinen go ponownie znalesc i wkleic w system juz prawidlowo.
[addsig]
Prawdopodobnie miales kluczyk wsadzony podczas instalcji driverow, tez mi sie przytrafilo przy aktualizcaji kubusia. A instalator wyraznie mowi "disconnect all the protecion devices"
Znajdz go managerze urzadzien i po prostu usun z sytemu - ikonka sie nazywa "odinstaluj", nastepinie kliknij na "skanuj w poszukiwaniu zmian sprzetu" - powinen go ponownie znalesc i wkleic w system juz prawidlowo.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
a dokladnie dokonalem zakupu w novamusic.pl myslicie ze kluczyk moze byc uszkodzony?
...a dokladnie dokonalem zakupu w novamusic.pl myslicie ze kluczyk moze byc uszkodzony?...
zrób jak szkudlik radzi
zrób jak szkudlik radzi
zrobilem to odinstalowalem zainstalowalem jeszcze raz i nic dalej to samo ten sam komunikat
...zrobilem to odinstalowalem zainstalowalem jeszcze raz i nic dalej to samo ten sam komunikat...
a swieci sie on, ten kluczyk chociaz?
widac go w menadzerze urządzeń?
a swieci sie on, ten kluczyk chociaz?
widac go w menadzerze urządzeń?
sprobuje wyczyscic jeszcze raz wszystko i odnowa zaczać insalowac tym razem bez kluczyka elo