Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek
Mikrofon pojemnościowy do ok. 300 zł?
Re: Mikrofon pojemnościowy do ok. 300 zł?
...
Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek ...
Żaden - nienawidze szumów.
Jak by mi budżet na samochód pozwalał jedynie na zakup malucha z działającym 1-biegiem - wstecznym, wybrałbym rower.
...
...
Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek ...
Żaden - nienawidze szumów.
Jak by mi budżet na samochód pozwalał jedynie na zakup malucha z działającym 1-biegiem - wstecznym, wybrałbym rower....
Jeśli nie masz nic do polecenia to po co piszesz. Dużo nie pomogłeś
Ja kiedyś kupiłem t-bone sc300 za 100. Powinien wystarczyć.
Popieram poprzedniego kolegę - kup używany rower
Sry, nie doczytałem posta. Ten Sc300 jest xlr a nie usb.
smirnoff rozwaliłeś temat o mikrofonie (wyleciał więc tam nie napisze)
MISTRZ !!!!
odpowiedź kolegi:
"Nie żeby co, ale tak nie do końca rozumiem co masz na myśli. Możesz dokładniej napisać ?"
kojarzyć za przeproszeniem to troszkę trzeba...
wracajac do tematu - bierz cokolwiek byle nie mxl bo mają przewalona górę - i tak każdy z nich to badziewie z interfejsem bardzo słabej jakości