Zmiana komputera

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Akton
Zmiana komputera

Post autor: Akton » niedziela 10 lis 2013, 10:16

Witam światłych kolegów :) Z pewnością niejeden z Was wymieniał komputer. Krótkie pytanie w związku z tym: czy na nowym komputerze można bezproblemowo instalować swoje VSTi, które były w starym kompie, czy są w związku z tym jakieś problemy? Nie wymieniałem dotychczas swojego komputera, stąd moje pytanie, bo nie wiem.

Pozdrawiam

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Zbynia

Re: Zmiana komputera

Post autor: Zbynia » niedziela 10 lis 2013, 16:13

Jak najbardziej i bez problemu - jedynie soft typu OEM masz przypisany do komputera (czyli powiedzmy system i inne smieci dodane przez producenta)

Pozostaje ewentualnie kwestia zgodności z systemem (bo czasem tak jest że na nowym systemie wtyki nie chcą się instalowac - bodajże tak było z hypersoniciem od steinberga)

Awatar użytkownika
Akton

Re: Zmiana komputera

Post autor: Akton » niedziela 10 lis 2013, 21:34

...
Jak najbardziej i bez problemu - jedynie soft typu OEM masz przypisany do komputera (czyli powiedzmy system i inne smieci dodane przez producenta)

Pozostaje ewentualnie kwestia zgodności z systemem (bo czasem tak jest że na nowym systemie wtyki nie chcą się instalowac - bodajże tak było z hypersoniciem od steinberga)...

Bardzo Ci dziękuję, Zbynia.

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

ODPOWIEDZ