EVA Audio SC207 - problem
Witam wszystkich.Mam problem z nowymi głośnikami eva audio sc 207!!!Mianowicie pracuje na kompie Mac w którym mam zaistalowanego logica 9 połączonego ze stołem presonus 26.4.2 i pracuję na odsłuchach eva audio sc 207 w których podczas nagrania np.gitary wraz z podkładem perkusji niesie sie echo podobne do kliku-metronomu .Nie wiem jak sobie z tym poradzć,nie rozumiem gdzie jest problem sprzętowy czy jak...czy ktoś coś doradzi?
Re: EVA Audio SC207 - problem
...Witam wszystkich.Mam problem z nowymi głośnikami eva audio sc 207!!!Mianowicie pracuje na kompie Mac w którym mam zaistalowanego logica 9 połączonego ze stołem presonus 26.4.2 i pracuję na odsłuchach eva audio sc 207 w których podczas nagrania np.gitary wraz z podkładem perkusji niesie sie echo podobne do kliku-metronomu .Nie wiem jak sobie z tym poradzć,nie rozumiem gdzie jest problem sprzętowy czy jak...czy ktoś coś doradzi?...
Prawdopodobnie słyszysz jednocześnie dźwięk bezpośrednio z instrumentu wpiętego w konsoletę i ten sam sygnał po przejściu przez komputer. Spróbuj zmutować ślad na który nagrywasz w Logicu.
A wiesz po co mi takie grube przewody głośnikowe?
Żeby elektrony basowe mogly się przecisnąć.
Żeby elektrony basowe mogly się przecisnąć.