Witam chciałbym sie dowiedzieć coś na temat Plugin Delay Compensation (PDC)
Jak go używać i kiedy? Do Czego służy na jakich kanalach go uzywac ? Pracuje na FL-Studio .
Plugin Delay Compensation (PDC)
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
Re: Plugin Delay Compensation (PDC)
Przeciez w tym filmie wszystko jest objasnione
...
Przeciez w tym filmie wszystko jest objasnione...
Gdyby umial perfect angieslki to bym dokladnie zrozumial a , ze moje umiejetnosci nie siegaja tak wysoka, wiec prosze o wytlumaczenie, tam jest pokazany jeden przyklad a chcialbym sie dowiedziec czegos doglebniej : o na ten temat
...Nie miałem pojęcia że FL nie ma automatycznej kompensacji latecji. W tych czasach to troche nie do pomyślenia.
Posiada automatyczna tyle ze mozna tez ustawiac recznie i chcialbym sie dowiedziec do czego moge to stosowac .
Posiada automatyczna tyle ze mozna tez ustawiac recznie i chcialbym sie dowiedziec do czego moge to stosowac ....
Pan na filmiku mówi na początku filmu że nie posiada "auto PDC". Plugin ten więc służy do tego by tą latencję wyrównać.
Pan na filmiku mówi na początku filmu że nie posiada "auto PDC". Plugin ten więc służy do tego by tą latencję wyrównać. ...
Luknij to http://zapodaj.net/70a01600a2b12.jpg.html ?
-
W filmiku jest jak wół:
"FL 9.1 now has APDC"
Lepiej najpierw sie dowiedziec do czego sie to stosuje kompensacje latencji a potem szukac pluginów.
Voxengo ma w swoim pakiecie darmowy plugin do DC.
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
Gdyby umial perfect angieslki to bym dokladnie zrozumial a , ze moje umiejetnosci nie siegaja tak wysoka, wiec prosze o wytlumaczenie, tam jest pokazany jeden przyklad a chcialbym sie dowiedziec czegos doglebniej : o na ten temat ...
Polecam zapisac sie na kurs j.angielskiego. Zaoszczedzisz sobie duzo czasu dzieki temu a przy okazji sie nauczysz czegos dobrego.