Witam. Jak w temacie , czy ktoś moglby mi wytlumaczyc jak skonfigurowac Ableton i Axiom 61 ? Co to sa presety ( ustawienia ? banki? jak sie do nich dobrac ? ) , w preferencjach w zakladce midi ustawiamy control surface , in, out , dajemy dump i dalej trzeba ustawic MIDI PORTS ,wlaczyc track i remote , u mnie remote jest nieaktywny nie moge nic wybrac ?? W fls jakos sobie poradzilem ,ale tu nie moge.Czy mozna gdzies dostac pelna instrukcje po polsku axioma ? W preset 13 mamy native instruments, czyli sa tam wgrane jakies instrumenty , co zrobic aby zagrac na nich ? Jestem totalnie zielony w tym temacie i prosze o wyrozumialosc.Pozdrawiam.
Ableton + Axiom 61 setup
Re: Ableton + Axiom 61 setup
...
Witam. Jak w temacie , czy ktoś moglby mi wytlumaczyc jak skonfigurowac Ableton i Axiom 61 ? Co to sa presety ( ustawienia ? banki? jak sie do nich dobrac ? ) , w preferencjach w zakladce midi ustawiamy control surface , in, out , dajemy dump i dalej trzeba ustawic MIDI PORTS ,wlaczyc track i remote , u mnie remote jest nieaktywny nie moge nic wybrac ? W fls jakos sobie poradzilem ,ale tu nie moge.Czy mozna gdzies dostac pelna instrukcje po polsku axioma ? W preset 13 mamy native instruments, czyli sa tam wgrane jakies instrumenty , co zrobic aby zagrac na nich ? Jestem totalnie zielony w tym temacie i prosze o wyrozumialosc.Pozdrawiam....
W presecie 13 mamy Native Instruments - to jest mapa która teoretycznie powinna kontrolować funkcje instrumentu NI
- OlimpRecordsStudio
Mam polską instrukcję do Axioma. Wprawdzie zapłaciłem za nią, ale myślę, że mogę się podzielić nią. Pisz to wyśle na mail
www.unistersound.pl i www.bezimienni.com
Bardzo przepraszam ale czy ja mógłbym też otrzymać Tą instrukcję bardzo Pana proszę bo nie mogę sobie poradzić z uruchomieniem instrumentu. Porsżę jeśli to możliwe o wysłanie jej na mój adres< jamesxxl@wp.pl