Witam,
Używał ktoś tego rejestratora? Czy nada się do nagrywania z wejścia liniowego? W polu na razie nie nagrywam.
Chciałbym jakoś zarejestrować moje liveacty na electribe'a, a mp3playerek słabo nagrywa.
Wiem o istnenieniu ZOOM H2. Ale za jego cenę móglbym mieć KP mini + ten rejestrator.
[Post edytowany przez Admina w dniu 01/02/2009]
Rejestrator Stage Line DPR-2000
Re: Rejestrator Stage Line DPR-2000
Zamykam wątek.
Widze, że sprzęt jest na tyle egzotyczny, albo totalnie nie warty uwagi.
Widze, że sprzęt jest na tyle egzotyczny, albo totalnie nie warty uwagi.
...albo totalnie nie warty uwagi.
...
Wręcz przeciwnie.
Osobiscie szukam czegoś z wejsciem liniowym do rejestracji w terenie i dla mnie to urządzenie to nr 1 w tej klasie cenowej
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej
...
Wręcz przeciwnie.
Osobiscie szukam czegoś z wejsciem liniowym do rejestracji w terenie i dla mnie to urządzenie to nr 1 w tej klasie cenowej
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej
......albo totalnie nie warty uwagi.
...
Wręcz przeciwnie.
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej...
I jak. Masz już. Jakieś wrażenia? Bo cena faktycznie jest akceptowalna.
Z tym koncertem to przesadziłeś
, szukam czegoś aby w domu bez włączania kompa nagrywać.
...
Wręcz przeciwnie.
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej...
I jak. Masz już. Jakieś wrażenia? Bo cena faktycznie jest akceptowalna.
Z tym koncertem to przesadziłeś