Logic Pro 8 a karta ?
Mam takie małe pytanie moz ktos z Was by mi doradzil jaka karte musialbym kupic zeby spokojnie dzialac na logicu... by spokojnie nie martwic sie czy cos sie wwali czy nie :( Obecnie mam emu 1212m ale sterowniki pod mac os x ... niestety nie dzialaja tzn niby je widzi ale cisza.... Mam mixer Alesis MultiMix8 ale to jest zbyt cienkie zeby cokolwiek zrobic :/ szybko wywala... raz jest dzwiek raz go nie ma... Chce cos kupic najtanszego a dobrego :) tak na sam poczatek poki nie uzbieram sobie na tc powercora :) znajomy doradzal mi TC Konnekt 6 ale nie wiem co zrobic... ? :) Bede wdzieczny za każda pomoc !!
Re: Logic Pro 8 a karta ?
Chce cos kupic najtanszego a dobrego :) tak na sam poczatek poki nie uzbieram sobie na tc powercora :)
TC Powercore to nie interface audio ( karta muzyczna) tylko platforma DSP wspierwjąca zawarte weń wtyczki...
Z mojej strony polecam TC Konnekt 6, mały interface na złączu firewire.
[addsig]
TC Powercore to nie interface audio ( karta muzyczna) tylko platforma DSP wspierwjąca zawarte weń wtyczki...
[addsig]
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Obecnie mam emu 1212m ale sterowniki pod mac os x
Nie do końca rozumiem, na jakim komputerze pracujesz, czyżby na PC?
Nie do końca rozumiem, na jakim komputerze pracujesz, czyżby na PC?
...Chce cos kupic najtanszego a dobrego :) tak na sam poczatek poki nie uzbieram sobie na tc powercora :)
...
Dzięki wielkie :D za pomoc :) lece zamawiac ;)
...
Dzięki wielkie :D za pomoc :) lece zamawiac ;)
przeciez 1212m nigdy nie mialo sterownikow do maka
...przeciez 1212m nigdy nie mialo sterownikow do maka...
Tak komp mac + logic i najtańsza karta na początek dobre .....
Tak komp mac + logic i najtańsza karta na początek dobre .....

...przeciez 1212m nigdy nie mialo sterownikow do maka...
Bo przecież to jest karta PCI - takie łącza były tylko chyba w Power Macach, ale już w żadnym z aktualnych maków ich nie ma.
A jeżeli to PC, bo słabo widzę stabilną pracę z dźwiękiem na PC z zainstalowanym OSX-em.
Bo przecież to jest karta PCI - takie łącza były tylko chyba w Power Macach, ale już w żadnym z aktualnych maków ich nie ma.
A jeżeli to PC, bo słabo widzę stabilną pracę z dźwiękiem na PC z zainstalowanym OSX-em.
M-Audio Transit > całkiem stabilne sterowniki, tania, mała.
[addsig]
[addsig]
MAC G5 / 2GRAM / 2xUAD-1 / UAD-2 / Logic 9 / RME 800 / 2xMOTU HD 896 + 828mkII / HD2 Pro Tools 8 / 2x Lynx Aurora 16 / Audient ASP8024