Behringer b1, mic 100, ESI Juli@ - co do tego?
witam mam taki sprzet mikrofon behringer B1 do tego preamp lampowy mic100 i karte muzyczna Esi Juli@. moje pytanie kieruje do specjalistów a mianowicie co do tej konfiguracji moge dokupic zeby poprawic w nagrywaniu jakosc wokalu sprzet do 1000zl?? nadmienie ze wokal nagrywam w domu bez kabiny ale niebawem zajme sie jej budowa. prosze o rade bo jestem zdesperowany mam male pojecie o sprzecie wiec pytam sie o to Was kumpel doradzal zebym kupil korektor albo mikser czy to cos poprawi jakosc dzwieku?
Re: Behringer b1, mic 100, ESI Juli@ - co do tego?
po1 nie buduj kabiny
po 2 przystosuj akustycznie pokoj - jakies cwiercwalce w rogi i piramidki na sciany ktore najgorzej odbijaja dzwiek
po 3 wycisz komputer
po 4 zmien preamp na chocby behringer mic2200 czy ultra digital 2496.....
po 5 ten mikrofon tez by sie przydalo zmienic na chocby oktave mk319.....
po 2 przystosuj akustycznie pokoj - jakies cwiercwalce w rogi i piramidki na sciany ktore najgorzej odbijaja dzwiek
po 3 wycisz komputer
po 5 ten mikrofon tez by sie przydalo zmienic na chocby oktave mk319.....
Re: Behringer b1, mic 100, ESI Juli@ - co do tego?
...po1 nie buduj kabiny
po 3 wycisz komputer
po 5 ten mikrofon tez by sie przydalo zmienic na chocby oktave mk319........
czyli jednym slowem wszystko wymienic? eh karta muzyczna tylko zostaje zastanowie sie nad ta propozycja
po 3 wycisz komputer
po 5 ten mikrofon tez by sie przydalo zmienic na chocby oktave mk319........
czyli jednym slowem wszystko wymienic? eh karta muzyczna tylko zostaje zastanowie sie nad ta propozycja