Książki o Cubase
witam! mam takie pytanko. Otóż posiadam książkę "Cubase SX - Szybki Start" i zauważyłem, że można ostatnio kupić książkę tego samego wydawnictwa p.t. "Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę". Czy warto kupować tą drugą kiedy ma się tą pierwszą? Ma ją już ktoś z was?
Re: Książki o Cubase
O! wlasnie znalazłem jeszcze jedną "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW", teraz to już mam dylemat! chce kupic jakiś dobry podręcznik "NIE dla początkujących"...
...O! wlasnie znalazłem jeszcze jedną "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW", teraz to już mam dylemat! chce kupic jakiś dobry podręcznik "NIE dla początkujących"......
Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko...
Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko...
Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?
...Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
Tzn piszesz o "CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW"? Dobrze zrozumiałem?...
CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW" jest to skromnie napisana książka...:)
-=Mogę Ci śmiało polecić książkę Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę=-
CUBASE SX 3 DLA ZAPALEŃCÓW" jest to skromnie napisana książka...:)
-=Mogę Ci śmiało polecić książkę Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę=-
...Akurat to mam i "czytalem". Jest to bardziej komiks niz typowa ksiazka. Pokazana jest tu obsluga na poziomie początkującym i średniozaawansowanym. Jak ktos nic nie wie, albo wie niewiele i nie chce mu sie czytac grubego tomidła z opisanym każdym szczegółem to jest to pozycja dla niego. Takie how-to na szybko......
tak
tak
- Soundscape
- Kontakt:
A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego.
...A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego....
Helion nie podaje informacji zeby takowa ksiazka byla w przygotowaniu.
Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ...
Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ...
......A czy powstała może już jakaś książka na temat Cubase/Cubase Studio 4? W sumie manual na 600 stron jest zadowalający, ale chętnie przeczytał bym też coś innego....
Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ......
Jest cos tutaj:
http://ksiegarnia.ebilet.pl
ale nie po naszemu.
Moze jakis inny wydawca ? Ale w to watpie ......
Jest cos tutaj:
http://ksiegarnia.ebilet.pl
ale nie po naszemu.
...witam! mam takie pytanko. Otóż posiadam książkę "Cubase SX - Szybki Start" i zauważyłem, że można ostatnio kupić książkę tego samego wydawnictwa p.t. "Cubase SX/SL 3. Wyzwól potęgę". Czy warto kupować tą drugą kiedy ma się tą pierwszą? Ma ją już ktoś z was?...
Polecam wyzwól potęgę ma ona też fajne z CDna krórym nagrany jest film co i jak w ang oczywiście.
Polecam wyzwól potęgę ma ona też fajne z CDna krórym nagrany jest film co i jak w ang oczywiście.
Może kiedy indziej