Cubase SX3 - direct monitoring
pomocy! nie wiem co jest nie tak, ale nie mogę włączyć funkcji direct monitoring, czym to może być spowodowane? pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Hmmm... sam o sobie pisać nie umiem, ale może z czasem ktoś za mnie coś napisze ;p
Re: Cubase SX3 - direct monitoring
czym to może być spowodowane?
To moze byc spowodowane tym, ze karta nie obsluguje tego trybu.
To moze byc spowodowane tym, ze karta nie obsluguje tego trybu.
...pomocy! nie wiem co jest nie tak, ale nie mogę włączyć funkcji direct monitoring, czym to może być spowodowane? pozdrawiam i czekam na odpowiedź...
Karta musi mieć ASIO - jeśli ma to napewno ustawiając ASIO w Devices ukażę Ci się ikonka Direct Monitoring.
Karta musi mieć ASIO - jeśli ma to napewno ustawiając ASIO w Devices ukażę Ci się ikonka Direct Monitoring.
Ukaze sie albo i nie. Zalezy od sterownikow.
Ukaze sie albo i nie. Zalezy od sterownikow.
a jest jakaś karta do 400 zł co by miała ASIO II,aby chodził Direct Monitoring?
Hmmm... sam o sobie pisać nie umiem, ale może z czasem ktoś za mnie coś napisze ;p
...a jest jakaś karta do 400 zł co by miała ASIO II,aby chodził Direct Monitoring?...
jest
jest

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl