Klawiatura - E-mu czy Behringer?
...którą warto wybrać,chce pod proteusa x i proteusa 2000...czyli do zabawy na kompie jak i na live pod moduł lub sampler...?do 600 -pln...to mnie ogranicza.

Roland Fantom G7,Yamaha Motif XS7,E-mu E5000 ultra i Xboard 49 Proteus X,Yamaha YS-200,SOUNDCRAFT COMPACT 4,EWQL Goliath,Komplete 8,Nexus,Sylenth1,Spectrasonics.
-
Re: Klawiatura - E-mu czy Behringer?
Witam,
Myślę, że Emu jest znacznie lepsze od behringera;) A po za tym wydaje mi sie że dołączają jakiś soft do swoich klawiatur.
pozdrawiam
Myślę, że Emu jest znacznie lepsze od behringera;) A po za tym wydaje mi sie że dołączają jakiś soft do swoich klawiatur.
pozdrawiam
obie są bezdennie podłej jakości. nie polecam.
...obie są bezdennie podłej jakości. nie polecam....
spokojnie MB
każdy od czegoś musi zacząć... w końcu nie każdy z forum uzyskał poziom PRO
Nie wiem dlaczego ale behringer coś mnie zniechęca. A znowu sprzedawca sklepu mówił mi że niektórzy klienci mają zastrzeżenia co do E-MU. Może znajdzie się coś z M-Audio?? Albo Evolution?? (jednakowe produkty)??
osobiście polecam M audio, klawisze dobrze pracują mechanicznie trochę gorzej z veliocity.
pozdro
spokojnie MB

Nie wiem dlaczego ale behringer coś mnie zniechęca. A znowu sprzedawca sklepu mówił mi że niektórzy klienci mają zastrzeżenia co do E-MU. Może znajdzie się coś z M-Audio?? Albo Evolution?? (jednakowe produkty)??
osobiście polecam M audio, klawisze dobrze pracują mechanicznie trochę gorzej z veliocity.
pozdro
......obie są bezdennie podłej jakości. nie polecam....
spokojnie MB
każdy od czegoś musi zacząć...
ale to nie znaczy, że musi kupować ostatni rozlatujący się szajs, skoro za podobne pieniądze kupi coś przyzwoitego.
spokojnie MB

ale to nie znaczy, że musi kupować ostatni rozlatujący się szajs, skoro za podobne pieniądze kupi coś przyzwoitego.
ale to nie znaczy, że musi kupować ostatni rozlatujący się szajs, skoro za podobne pieniądze kupi coś przyzwoitego....
chyba że jest to owszem
zwracam honor
P.S. ( chyba jednak jest coś w ludziach że odpycha ich ten behringer
albo inaczej...Jest coś w tych behringerach co odpycha ludzi
)
chyba że jest to owszem
zwracam honor

P.S. ( chyba jednak jest coś w ludziach że odpycha ich ten behringer

ale to nie znaczy, że musi kupować ostatni rozlatujący się szajs, skoro za podobne pieniądze kupi coś przyzwoitego....
więc jaką zatem proponujesz klawiaturę na przyzwoitym poziomie w tym przedziale cenowym kolego MB ? Może jakieś przykłady ?
......którą warto wybrać,chce pod proteusa x i proteusa 2000...czyli do zabawy na kompie jak i na live pod moduł lub sampler...?do 600 -pln...to mnie ogranicza.
...
... wstrzymaj się z zakupem i odłóż na NOVATION choćby Remote LE 49 koszt 850zł ... a nie pożałujesz ...
[addsig]

...
... wstrzymaj się z zakupem i odłóż na NOVATION choćby Remote LE 49 koszt 850zł ... a nie pożałujesz ...

[addsig]
Producent
Evolution i M-Audio jest za grosze, a w tym przedziale cenowym chyba najsolidniejszy jest Edirol.
...a w tym przedziale cenowym chyba najsolidniejszy jest Edirol....
Amen, choć niektórym ciężko w to pewnie będzie uwierzyć
[addsig]
Amen, choć niektórym ciężko w to pewnie będzie uwierzyć

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.