witam..jestem początkującym producentem. Zamierzam nabyc nową kartę dźwiękową (na poczatek niedroga)...na oku mam 2...creative E-mu 0404 i MAYA44. Którą wybrać?? Chodzi mi o jakośc dźwieku i mozliwości.
Pozdrawiam i licze na pomoc. Mam juz dosyć twozrenia na karcie zintegrowanej z płytą główną...koszmar :P
E-mu 0404 czy MAYA44 ?
Re: E-mu 0404 czy MAYA44 ?
...witam..jestem początkującym producentem. Zamierzam nabyc nową kartę dźwiękową (na poczatek niedroga)...na oku mam 2...creative E-mu 0404 i MAYA44. Którą wybrać?? Chodzi mi o jakośc dźwieku i mozliwości.
Pozdrawiam i licze na pomoc. Mam juz dosyć twozrenia na karcie zintegrowanej z płytą główną...koszmar :P...
Po raz pierwszy na tym forum - odsylam do WYSZUKIWARKI!!!! Ludzie, przestancie sie wreszcie obijac i poszukajcie troche sami, zanim po raz tysieczny zadacie TO SAMO PYTANIE!!!! Nie dalej jak tydzien temu bylo to walkowane!!!
Pozdrawiam i licze na pomoc. Mam juz dosyć twozrenia na karcie zintegrowanej z płytą główną...koszmar :P...
Po raz pierwszy na tym forum - odsylam do WYSZUKIWARKI!!!! Ludzie, przestancie sie wreszcie obijac i poszukajcie troche sami, zanim po raz tysieczny zadacie TO SAMO PYTANIE!!!! Nie dalej jak tydzien temu bylo to walkowane!!!