Witam!
Posiadam program Ableton Live 5.0.1, chcialbym zmiksowac jakas piosenke, ale kompletnie nie wiem od czego zaczac i jak to zrobic... Wiekszosc opcji w tym programie nic mi nie mowi, czy moglibyscie dac mi jakies porady na poczatek(jak np wstawic jakis bass, albo dodac jakies inne dzwieki)? Ewentualnie moze wiecie gdzie sa jakies poradniki do obslugi roznych programow muzycznych(szukalem troche w googlach ale nic nie bylo), albo cos co powiniem wiedziec zanim wogole zabiore sie do miksowania?
Obsługa Ableton Live, podstawy...
Re: Obsługa Ableton Live, podstawy...
(szukalem troche w googlach ale nic nie bylo)
Jeśli nic nie było to Ableton w ogóle nie istnieje.
3,2,1.. ban.
Jeśli nic nie było to Ableton w ogóle nie istnieje.
3,2,1.. ban.
-
...Witam!
Posiadam program Ableton Live 5.0.1, chcialbym zmiksowac jakas piosenke, ale kompletnie nie wiem od czego zaczac i jak to zrobic... Wiekszosc opcji w tym programie nic mi nie mowi, czy moglibyscie dac mi jakies porady na poczatek(jak np wstawic jakis bass, albo dodac jakies inne dzwieki)? Ewentualnie moze wiecie gdzie sa jakies poradniki do obslugi roznych programow muzycznych(szukalem troche w googlach ale nic nie bylo), albo cos co powiniem wiedziec zanim wogole zabiore sie do miksowania?...
Począwszy od numeru 04/2006 w magazynie na którego forum właśnie się znalazłeś,znajdziesz serię artykułów poświęconą podstawom pracy z programem o który pytasz.Powodzenia!
Posiadam program Ableton Live 5.0.1, chcialbym zmiksowac jakas piosenke, ale kompletnie nie wiem od czego zaczac i jak to zrobic... Wiekszosc opcji w tym programie nic mi nie mowi, czy moglibyscie dac mi jakies porady na poczatek(jak np wstawic jakis bass, albo dodac jakies inne dzwieki)? Ewentualnie moze wiecie gdzie sa jakies poradniki do obslugi roznych programow muzycznych(szukalem troche w googlach ale nic nie bylo), albo cos co powiniem wiedziec zanim wogole zabiore sie do miksowania?...
Począwszy od numeru 04/2006 w magazynie na którego forum właśnie się znalazłeś,znajdziesz serię artykułów poświęconą podstawom pracy z programem o który pytasz.Powodzenia!
Ok, dzieki za pomoc -.-
Sorry, jak odpisywalem vasylowi, to nie bylo twojego posta sagitarius1, dlatego napialem ironicznie "dzieki za pomoc -.-", ale teraz naprawde dziekuje poszukam w archiwach tej gazety.
Proponuje zaczac od instrukcjii...
szukalem troche w googlach ale nic nie bylo)
Kiepsko szukałeś!Jest polskie forum abletona. Poczytaj też tu!
[addsig]
Kiepsko szukałeś!Jest polskie forum abletona. Poczytaj też tu!
[addsig]
from one source all things depend....
A ja mam taki problem z abletonem ze jak wlacza sie ableton. Skanuje caly dysk w poszukiwaniu vst. Poniewaz z wlasniej glupoty dalem wczesniej caly dysk c jako miejsce wtyczek vst. Wyglada to tak wlaczam abletona skanuje dysk wywalajac co chwile blad ze ten i ten pliczek nie pasuje. Co chwile wywalajac error. Nic nie daje odinstalowanie go z poziomu windowsa a potem instalacja znowu. To musi byc gdzies zagniezdzone w rejestrze chyba... Wie ktos jak cos takiego wyplewic ?
lubie to co robie i jestem w tym dobry.