Adobe Audition 1.5
Witajcie ! Chciałbym zacząć edytować utwory mp3 -np. mam album kapeli w mp3 który nagrany jest jednym ciągiem i chciałbym go pociąć na osobne utwory. Jak to zrobić ? może ktoś ma instrukcje w języku polskim. Z góry dzięki
Re: Adobe Audition 1.5
...Litości ..... .
...
dzięki za pomoc
lecz nie wszyscy są orłami

dzięki za pomoc

nie trzeba być orłem, żeby odgadnąć, że elementarne operacje opisane są w instrukcji obsługi programu.
...nie trzeba być orłem, żeby odgadnąć, że elementarne operacje opisane są w instrukcji obsługi programu....
Jasne, i dodajmy za drogiego jak na takie operacje!
Kolego espen, przejdź się po okolicznych kioskach i zapodaj sobie za pomocą wydania pieniędzy magazyn INTERNET 05/2006. Znajdziesz w nim program MP3 Surgeon Studio SE. Za jego pomocą spokojnie zrobisz to, co zamierzasz i jeszcze zaoszczędzisz ok. 100 złociszy jako za legala!
[addsig]
Jasne, i dodajmy za drogiego jak na takie operacje!
Kolego espen, przejdź się po okolicznych kioskach i zapodaj sobie za pomocą wydania pieniędzy magazyn INTERNET 05/2006. Znajdziesz w nim program MP3 Surgeon Studio SE. Za jego pomocą spokojnie zrobisz to, co zamierzasz i jeszcze zaoszczędzisz ok. 100 złociszy jako za legala!
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Wielkie dzięki za pomoc.Napewno skorzystam z tej porady.
No to do roboty.A tak przy okazji to jaki program(dla początkujących) był by dobry do nagrywania gitary i późniejszej obróbki ??