Jak nwe temacie.
Posiadam kartę rme hamerfall multiface II i korga ext2. Chciałem je połączyć żeby mógł grać na korgu, i nadawać barwy na komputerze.
Chodzi mi chociażby o obsługę programu flstudio (mam wersję 6.x.x) czy cubase. Próbowałem podłączać korga pod karte, ustawiać w ustawieniach programu ... ale robiłem to wszystko trochę na chybił trafił. Co dokładnie muszę ustawić? Czy potrzebuję jakiegoś kontrolera w komputerze?
Czekam na odpowiedź.
Korg EXT2 + RME MultifaceII -> połączenie MIDI?
Licealista zakochany w muzyce :) ...
Re: Korg EXT2 + RME MultifaceII -> połączenie MIDI?
a po co ustawiać na chybił-trafił, skoro wszystko jest opisane w instrukcji?
W instrukcji czego? Karty, czy korga?
Pozatym chodzi o to czy po podłączeniu (nawet tak jak jest w instrukcji) programy będą od razu współpracować z korgiem?
Pozatym chodzi o to czy po podłączeniu (nawet tak jak jest w instrukcji) programy będą od razu współpracować z korgiem?
...W instrukcji czego? Karty, czy korga?
ejże, ustawienia i obsługa programu FL ma być opisana w instrukcji do karty albo instrumentu? Trzeba Ci podpowiadac jak przedszkolakowi, czy tylko udajesz, że nie wiadomo o co chodzi?
ejże, ustawienia i obsługa programu FL ma być opisana w instrukcji do karty albo instrumentu? Trzeba Ci podpowiadac jak przedszkolakowi, czy tylko udajesz, że nie wiadomo o co chodzi?
Poprostu nie zrozumiałem do czego odwołujesz się w poście. Dobra, Dzięki.