Witam,
to moj drugi post na tym forum wczesniej pisalem jako macieq ale cos musialem porabac bo konto zostalo zablokowane.
Problem mam z karta Motu UltraLite, nie wiem jak zrobic zeby pliki midi bylo slychac w monitorach, w windows mam ustawione w urzadzeniach ze karta motu zajmuje sie midi, widac ze cos gra ale nie slychac, na wyswietlaczu karty pokazuej sie literka "m".
To samo jest w Cubase, widac ze poziomy sa ze wszystko gra a nic nei slychac.
Jaka moze byc tego przyczyna?
MOTU Ultralite - problem z MIDI
Re: MOTU Ultralite - problem z MIDI
Dodam ze nawet metronom w cubase nie dziala, widac ze dziala ale nic nie slychac.
...Dodam ze nawet metronom w cubase nie dziala, widac ze dziala ale nic nie slychac....
doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click
doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click
......Dodam ze nawet metronom w cubase nie dziala, widac ze dziala ale nic nie slychac....
doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click...
chodzi oczywiscie o "beeps"
doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click...

....doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click...
...
Dojdź jeszcze do instrukcji w pdf i będzie ok.
[addsig]

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
.......doszedlem ze metronom w cubase dzila na zasadzie midi ale nadal nie wiem jak zrobic zeby dzialal audio click...
...
Dojdź jeszcze do instrukcji w pdf i będzie ok.
...

...

Jaka moze byc tego przyczyna?
...
Zapomiales moze podlaczyc syntezator? (kabelkiem MIDI)

Podejrzewam że pomyliłeś interfejs midy z syntezatorem. Motu sam w sobie NIE JEST syntezatorem i NIE ZAGRA Ci midi na wyjściu
[addsig]
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
...Podejrzewam że pomyliłeś interfejs midy z syntezatorem. Motu sam w sobie NIE JEST syntezatorem i NIE ZAGRA Ci midi na wyjściu
...
aha juz rozumie.
zostala tylko kwestia cubasowego "beep" nadal nie wiem jak do uruchomic, wedlug mnie nie jest on powiazany z midi, moze sie myle
...
aha juz rozumie.
zostala tylko kwestia cubasowego "beep" nadal nie wiem jak do uruchomic, wedlug mnie nie jest on powiazany z midi, moze sie myle