Jestem (podobno)dobrze zapowiadajacym sie perkusistajavascript: x()
Laughing, ktory ma oczywiscie jeszcze dluga droge przed soba jak kazdy muzyk pasjonatjavascript: x()
Very Happy..
Od dluzszego czasu chodza mi po glowie pomysly wykorzystania nowych technologi do zglebiania tajemnic gry na tym zacnym instrumencie. Mam na mysli dokladnie NAgrywania i obrobki moich wypocin( ma to swoje zalety ale o nich chyba nie musze tu nikomu pisac). Szczerze to jak narazie nie mam najmniejszego pojecia od czego zaczac. Chcialbym sie dowiedziec co jest mi potrzebne do rejestracji mojego instrumentu. Jak narazie krzatam sie po tym smietnisku internetowym i mam maly metlik w glowie.
Ciezko jest znalesc sprecyzowane informacje dla takich ludzi na podobnym poziomie jak ja javascript: x()
Crying (very sad)
chcialbym sie dowiedziec czego potrzebuje w caly procesie nagrywania zaczynajac od mikrofonow(w tej dziedzinie juz sie orientuje, co jak i za ile) po wypalenie plyty. Oczywiscie zalezaloi by mi juz na polprofesjonalnej jakosci dzwieku ( to juz na przyszlosc do wykorzystania wtornego). Zalezalo by mi na wykorzystaniu w tym wszytski komputera, jego mozliwosci w obrobce dzwieku.
Jezeli ktos bedzie taki uprzejmy i znajdzie czas na ponownie opisanie historii od nowa lub odeslania mnie do linkow ktorych jeszcze nie przsegladalem lub lektury itp.. kazde zrodlo informacji jest pozadane