Mam takiego "zonka" (troszkę nietypowego).... wraz z paczką moich znajomych robimy sobie od czasu do czasu jakies imprezki. Problem polega na tym, że sprzęt nagłasniający jaki mamy to sprzęt monofoniczny (coś na "kształt" pieców gitarowych
Imprezka i sprzęt mono
Witam wszystkich !
Mam takiego "zonka" (troszkę nietypowego).... wraz z paczką moich znajomych robimy sobie od czasu do czasu jakies imprezki. Problem polega na tym, że sprzęt nagłasniający jaki mamy to sprzęt monofoniczny (coś na "kształt" pieców gitarowych)... Czy jest jakiś odtwarzacz (software oczywiście), który by zamienial nagranie w czasie rzeczywistym ze stereo na mono? Czy może jest inny sposób na to bo muza z jednego kanału to średnia przyjemność..... Z góry dzięki !
Mam takiego "zonka" (troszkę nietypowego).... wraz z paczką moich znajomych robimy sobie od czasu do czasu jakies imprezki. Problem polega na tym, że sprzęt nagłasniający jaki mamy to sprzęt monofoniczny (coś na "kształt" pieców gitarowych
Re: Imprezka i sprzęt mono
Przejściówki nie możesz zrobić? a jak nie to puszczaj z jednego kanału i tak nie będzie różnicy (lub pomijalna)
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
heh nie pomyślałem żeby się rozglądnąć za taką przelotką (zastanawiałem się wprawdzie nad zabawą z lutownicą
)... a korzystamy dwóch pieców więc to rozwiązanie byłoby dobre... DZIĘKI !!!

...Przejściówki nie możesz zrobić? a jak nie to puszczaj z jednego kanału i tak nie będzie różnicy (lub pomijalna)...
jeszcze do tego.... różnica jes słyszalna zwłaszcza w starszych nagraniach, w których miks jest tak zrobiony ze np nie ma pewnych instrumentow lub nawet partii wokalnych w jednym z kanałów ...
POZDROWIONKA
jeszcze do tego.... różnica jes słyszalna zwłaszcza w starszych nagraniach, w których miks jest tak zrobiony ze np nie ma pewnych instrumentow lub nawet partii wokalnych w jednym z kanałów ...